Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Με το δάχτυλο στην σκανδάλη οι αλβανοί των Σκοπίων ενόψει της συμφωνίας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναβρασμός επικρατεί στο αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων το οποίο ήδη μέτρα αρκετά χρόνια σε καταστολή. Να ση...


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναβρασμός επικρατεί στο αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων το οποίο ήδη μέτρα αρκετά χρόνια σε καταστολή. Να σημειωθεί ότι ο περιβόητος Ουτσεκά έδρασε και στα Σκόπια και εάν το 2001 δεν ήταν πρωθυπουργός ο Σημίτης αλλά κάποιος πατριώτης, το θέμα με τα Σκόπια θα είχε λυθεί μέσα σε μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα στο Τέτοβο. Όταν οι σκοπιανοί εκλιπαρούσαν για αναγνώριση από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσουν τον διαμελισμό.







Οι τελευταίες εξελίξεις λοιπόν έχουν εξοργίσει τα ακραία μέλη της αλβανικής μειονότητας, οι οποίοι να σημειωθεί ότι έχουν εκδηλωθεί πολλές φορές και υπέρ του ισλαμικού κράτους. Οι αλβανοί θεωρούν ότι η συμφωνία τους αφήνει απέξω, δεν μπορούν να δεχθούν ότι στην εθνότητα θα περιλαμβάνεται μόνο το σλαβικό στοιχείο και η αλβανική γλώσσα θα αγνοείται εντελώς. Μπορεί τα αλβανικά κόμματα να μην έχουν αντιδράσει αλλά θεωρείται βέβαιο ότι το αμέσως επόμενο διάστημα τα Σκόπια θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.