Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ Παραλήρημα από ΚΑΡΑΝΙΚΑ: «Δεν κάνουμε πολιτική με το τι λέει ο κόσμος» – «Εθνικιστές και φασίστες όσοι αντιδρούν!»

pentapostagma.gr_ Νέο, απίστευτο αντιπατριωτικό κρεσέντο από τον σύμβουλο του Α. Τσίπρα. Μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος είναι σύμβουλος στ...


pentapostagma.gr_ Νέο, απίστευτο αντιπατριωτικό κρεσέντο από τον σύμβουλο του Α. Τσίπρα. Μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος είναι σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του Μαξίμου.




Ναι, πολύ καλά διαβάζετε. Αυτός ο κύριος, πληρώνετε από το υστέρημα του ελληνικού λαού και βγαίνε κάθε λίγο και λιγάκι και προκαλεί τον εθνικό αίσθημα.

«Παίρνουμε πίσω την Ιστορία μας…». Με αυτές τις 5 λέξεις ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Ελληνα πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας υποδέχεται τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία”.




Ο κ. Καρανίκας από χθες δίνει διαδικτυακή μάχη υποστήριξης της συμφωνίας αγνοώντας τις αντιδράσεις και τα συλλαλητήρια του ελληνικού λαού. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού μάλιστα υποστηρίζει ότι «δεν κάνουμε πολιτική με το τι λέει ο κόσμος στην συγκυρία αλλά βάση της λογικής και του προγράμματος» κάνοντας λόγο για ακόμα μία φορά για «φασίστες και εθνικιστές».

Απαντώντας στην παρατήρηση διαδικτυακού του φίλου, «τι δεν καταλαβαίνει ο Αλέξης από το ότι ο λαός δεν θέλει», ο κ. Καρανίκας σημειώνει: «Ποιος λαός; όλος; μισός; λίγος; με σταθερή άποψη που προέκυψε απο την γνώση; Δηλαδή επειδή οι μαφιόζοι και οι διεφθαρμένοι πατριδοκάπηλοι βγάζουν λεφτά και εξουσία από τα ανιστόρητα , θα πρέπει ο οργανωμένος και συντεταγμένος λαός να ακούσει τους μαφιόζους που επηρεάζουν λόγω των ΜΜΕ τον Λαό; Δηλαδή ο λαός μετρήθηκε; Οχι. Απλά μετριούνται όλοι οι εθνικιστές και φασίστες παρασέρνοντας τα αισθήματα του λαού της Β.Ελλαδας και όχι μόνο».

Ο συνομιλητής του κ. Καρανίκα συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα παρατηρώντας: «Όχι Νικόλα ο λαός δεν μετρήθηκε και δεν ρωτήθηκε γιατί απλά κάποιος δεν ρώτησε ,,,ο λαός δεν είναι μόνο οι εθνικιστές και οι φασίστες ,στον λαό θα βρείς και Δημοκράτες , άθεους , άθρησκους, βουδιστές, χορτοφάγους, τραβεστί, φιλόζωους ,πρεζάκια, πουτάνες , και χίλιους άλλους και μέσα σε αυτούς θα βρεις πολλούς που θα σου πουν……..δεν θέλω…….» για να λάβει την απάντηση του συμβούλου του πρωθυπουργού αναφορικά με τον τρόπο που ασκείται η πολιτική:

«Η πλειοψηφία και η μειοψηφία ειναι συγκυριακοί όροι όπως και συνειδησιακοί αν τους αναλύσεις ως ταυτότητα. Αλλά γενικά δεν κάνουμε πολιτική με το τι λεει ο κόσμος στην συγκυρία αλλα βάση της λογικής και του προγράμματος που ταιριάζει στην μεταβλητότητα του με την σχετικότητα του χρόνου, δηλαδη την συγκύρια . Το πρόγραμμα μας μια ζωη λέει σύνθετη ονομασία. Και αυτο κάνουμε. Ο λαός πωρώθηκε απο την μη- ιστορικότητα των ΜΜΕ και την πατριδοκαπηλία».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.