Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είστε Κούρδοι» τους είπαν και τους πέταξαν από τον Πέμπτο όροφο... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ..

Δύο αδέρφια –Κούρδοι που εργαζόταν ως εργάτες σε μια οικοδομή στο Καραπουρτσέκ της Άγκυρας, δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα φασιστών. Ο...



Δύο αδέρφια –Κούρδοι που εργαζόταν ως εργάτες σε μια οικοδομή στο Καραπουρτσέκ της Άγκυρας, δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα φασιστών. Οι φασίστες τον έναν το έριξαν από τον 5ο όροφο κάτω και από τύχη έπεσε στο κάτω μπαλκόνι και τραυματίστηκε βαριά.





Τα αδέρφια Ισραφίλ Τσελίκ (45) και Χατζή Σελίκ (30) την ώρα που εργαζόταν σε μια οικοδομή στο προάστιο Καραπουρτσέκ του Αλτινντάγ-νομού Αγκύρας δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδ φασιστών.




Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο Μεσοποταμία τα δύο αδέρφια καθάριζαν την οικοδομή όταν αρχικά τους έγινε η προειδοποίηση πως ¨σηκώνετε σκόνη¨. Μετά από αυτό τα δύο αδέρφια άρχισαν πρώτα να βρέχουν τον χώρο και μετά να σκουπίζουν , αλλά μπροστά στην οικοδομή συγκεντρώθηκε μια ομάδα ατόμων.

Η ομάδα των περίπου 20 ατόμων τους φώναξε ¨Άλλωστε Κούρδοι είστε, μας ενοχλείτε, δεν σας θέλουμε εδώ¨ και ακολούθως μπήκαν στην οικοδομή και επιτέθηκαν στους δύο εργάτες.

Στην διάρκεια της επίθεσης κάποιοι εξ αυτών έσπρωξαν κάτω από τον 5ο όροφο τον Χατζή Τσελίκ. Από τύχη ο Τσελίκ έπεσε στο κάτω μπαλκόνι και τραυματίσθηκε σοβαρά. Στο νοσοκομείο Ντίσκαπί βρέθηκε πως έχει κατάγματα στον αυχένα στο κεφάλι και στους ώμους και τέθηκε υπό παρακολούθηση. Ενώ ο Ισραφίλ Τσελίκ που κι αυτόν τον χτύπησαν μετά από σύντομη παροχή βοήθειας, πήρε εξιτήριο.

Αστυνομικοί που ήρθαν στην οικοδομή, αποχώρησαν αργότερα χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια κατά των δραστών.

Μόλις ακούστηκε το περιστατικό μέλη του HDP πήγαν στο νοσοκομείο. Εκείνη την ώρα ένα άτομο που ήταν στην αυλή του νοσοκομείου, φώναξε στα μέλη του HDP πως ¨Εάν είχα όπλο θα σας σκότωνα όλους¨. http://tourkikanea.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.