Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φτού σας Ξεφτίλες....!!! ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ από τα γιουσουφάκια στη Ρόδο... !!! Με ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ τους δύο Σρατιωτικούς μας... Ιστιοπλοϊκοί αγώνες για την «ελληνοτουρκική φιλία»

Τελείωσε οι αγώνες ιστιοπλοΐας, το 13 Διεθνές Κανάλι Ρεγκάτα 2018 που οργάνωσαν από κοινού ο Διεθνής Ναυτικός Όμιλος Μαρμαρίδας (MIYC)...



Τελείωσε οι αγώνες ιστιοπλοΐας, το 13 Διεθνές Κανάλι Ρεγκάτα 2018 που οργάνωσαν από κοινού ο Διεθνής Ναυτικός Όμιλος Μαρμαρίδας (MIYC) και ο Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου.





Στους αγώνες μετείχαν 9 σκάφη από την Ελλάδα, 5 από την Τουρκία και 1 από την Ρωσία με συνολικα 110 αθλητές. Οι αγώνες διήρκεσαν 3 μέρες και ολοκληρώθηκαν στο χωριό.




Στην δήλωση που έκανε στο πρακτορείο Αναντολού ο πρόεδρος του MIYC-Ιχσάν Καλαϊτζι, είπε πως οι αγώνες έγιναν και στο μπαϊράμι και υπό βροχή και υπό πολύ αέρα.

Ο Καλαϊτζί είπε πως οι αγώνες ανάμεσα σε ιστιοπλόους από Ρόδο και Μαρμαρίδα, που άρχισαν για να αναπτύξουν την φιλία, γίνονται εναλλάξ ένα χρόνο στην Ρόδο και τον επόμενο στην Μαρμαρίδα.
Ο Καλαϊτζί είπε πως για χάρη της ελληνοτουρκικής φιλίας άνοιξαν πανιά για 13η φορά και πρόσθεσε: ¨Αγωνίστηκαν 15 σκάφη με τα 9 να είναι από Ελλάδα και ένα από Ρωσία. Στις 3 μέρες κάναμε 4 αγώνες. Στην πρώτη μέρα έγιναν δύο αγώνες. …

.Στην δεύτερη μέρα αγωνιστήκαμε με βροχή , βραχήκαμε αλλά όλοι το διασκεδασαν.Την τελευταία μέρα κάναμε μια σύντομη διαδρομή και ολοκληρώθηκαν έτσι οι αγώνες. Μουσαφίρηδες Έλληνες είχαμε και στην επιτροπή των διαιτητών. Εμείς τον επόμενο χρόνο θα είμαστε μουσαφίρηδες στην Ρόδο¨.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.