Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Αγνοείται ο 57χρονος Λευτέρης Ηπειρώτης - Τι έγραψε στο facebook πριν εξαφανιστεί...

e-evros.gr Σε θρίλερ μετατρέπεται η εξαφάνιση του 57χρονου από την Αλεξανδούπολη, που εξακολουθεί να αγνοείται. Συναγερμός έχει σημάνει α...


e-evros.gr Σε θρίλερ μετατρέπεται η εξαφάνιση του 57χρονου από την Αλεξανδούπολη, που εξακολουθεί να αγνοείται.

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στην Αλεξανδρούπολη και σε όλη την Θράκη από την εξαφάνιση του Λευτέρη Ηπειρώτη.

Ο 57χρονος αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουνίου από την Αλεξανδρούπολη και σύμφωνα με πληροφορίες οδηγεί ένα κόκκινο Seat με αριθμό κυκλοφορίας ΕΒΗ 6170.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως λίγο πριν την εξαφάνιση έγραψε σε μήνυμα στο Facebook πως φεύγει γιατί είναι άνεργος και δεν θέλει να ζει πια σε βάρος άλλων. Πρόσφατα ο αγνοούμενος υπέστη έμφραγμα που τον κατέβαλλε ψυχολογικά.







Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 57χρονος έψαχνε για δουλειά, καθώς βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ωστόσο καμία από τις προσπάθειές του δεν στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα την επιδείνωση της κατάστασης.

Ο Λευτέρης Ηπειρώτης πριν την εξαφάνισή του, άφησε πίσω του δύο μηνύματα προς τους φίλους και τους οικείους του, ένα σε ηλεκτρονική μορφή -μέσω του προφίλ του στο Facebook- και ένα σε χειρόγραφη εντός του σπιτιού στο οποίο διέμενε.




Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν έρευνα εντός της οικείας του εντόπισαν ένα σημείωμα, μέσω του οποίου ο 57χρονος απευθύνεται στην αδερφή του, προτρεποντάς τη να πουλήσει το αυτοκινητό του ώστε να διευκολυνθεί οικονομικά.Αστυνομικές δυνάμεις "σάρωσαν" την Αλεξανδρούπολη καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο οι έρευνες να αποφέρουν μέχρι στιγμής καρπούς.Η αδελφή του τον είδε για τελευταία φορά το βράδυ πριν χαθεί ενώ το στίγμα του κινητού του στο οποίο δεν απαντάει, εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης.

Το κινητό του παραμένει κλειστό.

Έχει ύψος 1.60 και είναι αδύνατος.

To SILVER ALERT για τον εντοπισμό του, ενεργοποιήθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το 1065 όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες).




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.