Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και θα θερίσει θύελλες... Ο Ερντογάν δικάζει,καταδικάζει και φυλακίζει! Ποιον καταδίκασε για 53 θανάτους

militaire “Το κράτος είμαι εγώ” είναι το δόγμα Ερντογάν. Και η δικαιοσύνη…Αυτό μας αφορά λόγω της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών αιχμαλώτων....


militaire “Το κράτος είμαι εγώ” είναι το δόγμα Ερντογάν. Και η δικαιοσύνη…Αυτό μας αφορά λόγω της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών αιχμαλώτων. Δεν νομίζουμε στην Ελλάδα να υπάρχει κάποιος που να έχει ακόμη την ψευδαίσθηση ότι στην Τουρκία υπάρχει δικαιοσύνη. Αν βρεθεί έστω κι ένας το ρεπορτάζ από το turkishminute.com είναι πολύ χρήσιμο. Ο Ερντογάν σε ομιλία του δίκασε και καταδίκασε τον υποψήφιο του φιλοκουρδικού κόμματος HDP που βρίσκεται στις φυλακές, “φορτώνοντάς” του 53 δολοφονίες!







Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η απελευθέρωση από τη φυλακή του Ντεμιρτάς είναι αδύνατη επειδή είναι υπεύθυνος για τους θανάτους 53 ατόμων κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στη Νοτιοανατολική Τουρκία το 2014.





Ο Ντεμιρτάς είχε καλέσει σε διαδηλώσεις σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τους Κούρδους μαχητές στο Κομπάνι, κατηγορώντας την Άγκυρα για βοήθεια προς το ISIL. Οι διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε έντονες συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών του Ερντογάν στις οποίες σκοτώθηκαν 53 άνθρωποι. Εννοείται ότι οι νεκροί στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν Κούρδοι. Παρόλα αυτά ο Ερντογάν δίκασε και καταδίκασε τον Ντεμιρτάς.

Ο Τούρκος πρόεδρος στην ομιλία του έκανε προφανώς και “μαύρο χιούμορ” αφού είπε πως “το κράτος δικαίου τηρείται στην Τουρκία”.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.