Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ μπορούν να λένε ότι θέλουν... Δήλωση σοκ διάσημου ηθοποιού: Πρέπει να κλείσουμε τον 12χρονο γιο του Τραμπ σε ένα κελί με παιδόφιλους!

Συγγνώμη ζήτησε πριν από μερικές ώρες ο διάσημος ηθοποιός Πίτερ Φόντα, για το χθεσινό απαράδεκτο tweet του στο οποίο έλεγε ότι θα έπρεπ...



Συγγνώμη ζήτησε πριν από μερικές ώρες ο διάσημος ηθοποιός Πίτερ Φόντα, για το χθεσινό απαράδεκτο tweet του στο οποίο έλεγε ότι θα έπρεπε κάποιος να αρπάξει τον 12χρονο γιο του Αμερικανού προέδρου και να τον κλείσει σε ένα κελί με παιδόφιλους.




Η οργισμένη ανάρτηση του υποψήφιου για δύο Όσκαρ ηθοποιού, που ήταν γραμμένη με κεφαλαία γράμματα, διαγράφηκε λίγη ώρα αργότερα από τον ίδιο τον σταρ, αφού όμως προηγουμένως είχε δημιουργήσει σάλο στα social media.




O Πίτερ Φόντα, αδερφός της Τζέιν Φόντα και γιος του θρύλου του Χόλιγουντ, Χένρι Φόντα, είχε δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα έξαλλος με την πρακτική διαχωρισμού των παιδικών των παράνομων μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκάλεσε το tweet του έσπευσε να διευκρινίσει ότι η οργή του δεν δικαιολογεί αυτού του είδους τη συμπεριφορά.

«Έκανα μια άκρως ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση για τον πρόεδρο και την οικογένειά του, επηρεασμένος από τις φρικτές εικόνες που είδα στην τηλεόραση. Όπως πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παράκανα. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα σχεδόν αμέσως. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα», ανέφερε σε κατοπινή του δήλωση η Φόντα.

Στην επίμαχη ανάρτησή του ο Πίτερ Φόντα έγραφε: «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους. Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το παράστημά της στον τεράστιο μαλ@κα που πήγε και παντρεύτηκε».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.