Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

T Ω Ρ Α...!!! Δηλώνει... «αγρότης» αλλά είχε μαζί του στρατιωτικό ασύρματο ο τούρκος που συλάβαμε στις Καστανιές - Θρίλερ στον Έβρο...!!!

dikaiologitika Ένα Τούρκο έχουν συλλάβει Έλληνες στρατιωτικοί στην περιοχή του φυλακίου 1 στις Καστανιές. Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται ...


dikaiologitika Ένα Τούρκο έχουν συλλάβει Έλληνες στρατιωτικοί στην περιοχή του φυλακίου 1 στις Καστανιές. Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για άτομο το οποίο έφερε πολιτική ταυτότητα και παραμένει κρατούμενο.




Η περιοχή της σύλληψης είναι ίδια με την περιοχή όπου συνέλαβαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικοί από Τούρκους. Στην αρχή υπήρχε η πληροφορία ότι ο συλληφθείς είναι στρατιωτικός αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθείς δηλώνει αγρότης ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.




Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε αγροτικό όχημα και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα.

Ο Τούρκος πολίτης κρατείται στο στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής και στο σημείο σπεύδουν υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του στρατού όσο και της αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθούν και να χειριστούν παράλληλα το συγκεκριμένο θέμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.