Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ F35 ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η Η ΤΟΥΡΚΙΑ... θα έρθουν στην Ελλάδα, για να αντιμετωπίσουν τα SU -57 που θα δώσει ο Πούτιν στον Ερντογάν...!!!

Πάλι είμαστε χρόνια μπροστά, όπως χρόνια μπροστά είμασταν κι όταν προβλέπαμε τον Ρωσικό ρόλο... Χρόνια μπροστά όταν προβλέπαμε το ξεπού...


Πάλι είμαστε χρόνια μπροστά, όπως χρόνια μπροστά είμασταν κι όταν προβλέπαμε τον Ρωσικό ρόλο... Χρόνια μπροστά όταν προβλέπαμε το ξεπούλημα των Κούρδων από την αρκούδα, χρόνια μπροστά όταν προβλέπαμε την οριστική ρήξη των τούρκων με τους αμερικάνους, όταν όλοι ακόμη σρνόντουσαν πίσω από την Σλάβικη προπαγάνδα...

Θυμηθείτε μόνο τον τίτλο και που το πρωτοδιαβάσατε... και πάρτε και την είδηση:




Σε μια σπάνια κίνηση δείγμα του διπλωματικού και στρατηγικού σχεδιασμού της Μόσχας, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, πρόσθεσε στο «τραπέζι» της διαμάχης της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ/ΗΠΑ ακόμη ένα πονοκέφαλο:




Tην πιθανότητα αγοράς ρωσικών μαχητικών από την Τουρκία.

O B.Πούτιν τόνισε πως:

«Η άσκηση αμερικανικής πίεσης στον Ρ.Τ.Ερντογάν δεν θα φέρει αποτέλεσμα και ειδικά το αποτέλεσμα που η Ουάσινγκτον επιθυμεί».

«Αντιθέτως θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα του».

«Ως μέλος του ΝΑΤΟ η Τουρκία αποφάσισε να αγοράσει το καλύτερο αντιαεροπορικό σύστημα στον κόσμο, τους S-400».

«H Toυρκία έχει το δικαίωμα να επιλέξει το νέο της μαχητικό με όρους εθνικού συμφέροντος, ποιότητας και κόστους».

Πραγματική «βόμβα» από το Ρώσο πρόεδρο Πούτιν μετά το «αμερικανικό στοπ» για τα αεροσκάφη F-35 υπονοώντας προφανώς την ρωσική αεροπορική βιομηχανία και το αεροσκάφος Su -57.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.