Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτα πράγματα...!!! Ο Αμερικάνος ΥΠΕΞ ο αντιτούρκος Πομπεό, με μιά ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ έθεσε την τουρκία ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ... ύστερα από τοποθέτηση Γερουσιαστή για μη παραχώρηση των F-35...!!!

Στο τρίτο λεπτό του βίντεο, ο Μπραντ Σέρμαν, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με το κόμμα των Δημοκρατ...


Στο τρίτο λεπτό του βίντεο, ο Μπραντ Σέρμαν, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με το κόμμα των Δημοκρατικών με μια πύρινη ομιλία του κατά της Τουρκίας πρεσάρει τον Μ.Πομπέο καλώντας την αμερικανική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην μεταβίβαση των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35 στην Άγκυρα γιατί όπως είπε, θα χρησιμοποιηθεί κατά της Ελλάδας.



Ταυτόχρονα, κάλεσε το State Department να ξαναδεί το θέμα της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Ταυτόχρονα, ο νέος Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Μ.Πομπέο, με μια αινιγματική δήλωσε τόνισε πως η «Τουρκία πρέπει να ξαναμπεί στο ΝΑΤΟ». Μιά φοβερή δήλωση που μπορεί να σημαίνει αυτή την δεδομένη στιγμή ότι η τουρκία βρίκσεται ΜΟΝΟ ΤΥΠΙΚΑ στην Ατλανική Συμμαχία, από την οποία οι Αμερικάνοι την θεωρούν ΕΚΤΟΣ!




«Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ενεργεί με ένα τρόπο που αντανακλά τους στόχους της Ατλαντικής Συμμαχίας» πρόσθεσε ο Πομπέο που ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό, αλλά έχει πολιτική υποχρέωση να προσπαθεί προειδοποιώντα.

«Θέλουμε η συμπεριφορά τους να αντανακλά τους στόχους του ΝΑΤΟ και σε αυτό εργαζόμαστε. Να ξαναμπούν στο ΝΑΤΟ με ένα τρόπο, με τις πράξεις τους να είναι συνέχεια των όσων θέλουμε να πετύχουμε στο ΝΑΤΟ. Και όχι πράξεις που υπονομεύουν αυτές τις προσπάθειες» είπε ο Μ.Πομπέο.

Δείτε το βίντεο με τον Γερουσιαστή να λέει... «Για την Τουρκία, ελπίζω η Κυβέρνηση να παρεμποδίσει την μεταβίβαση αεροσκάφους F-35, διότι δεν είναι ένα αεροσκάφος που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τρομοκρατών, αλλά είναι ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της Ελλάδας. Ελπίζω το ΥΠΕΞ να μείνει ουδέτερο εφόσον το Κογκρέσο ενθυμηθεί την ανάμνηση της γενοκτονίας εκατομμυρίων Αρμενίων, Ελλήνων, Ασσυρίων, Σύρων θυμάτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.»:









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.