Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ...!!! Ο Τραμπ ακύρωσε την συνάντηση με τον Κιμ τον Ιούνιο!

Ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη σύνοδο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας του «θυμού και της ε...


Ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη σύνοδο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας του «θυμού και της εχθρικότητας» στην πρόσφατη ανακοίνωση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.





Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος ενημέρωσε με επιστολή τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ότι η Σύνοδος της Σιγκαπούρης δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Ανυπονομούσα να σας συναντήσω», αναφέρει ο Τραμπ, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.




«Δυστυχώς, λόγω του θυμού και της ανοιχτής εχθρότητας στην πρόσφατη δήλωσή σας, νιώθω ότι είναι ακατάλληλο, στην παρούσα φάση, να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση που προγραμματίζεται εδώ και καιρό. Ένιωσα ότι χτιζόταν ένας υπέροχος διάλογος ανάμεσά μας», σημειώνει ο Τραμπ, που εύχεται μια μέρα να συναντηθούν.

«Στο μεταξύ, θέλω να σας ευχαριστήσω για την απελευθέρωση των ομήρων που βρίσκονται τώρα σπίτι με τις οικογένειές τους. Ήταν μια υπέροχη χειρονομία και έτυχε μεγάλης εκτίμησης», πρόσθεσε.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.