Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μήνυμα Ερντογάν κατά της Δύσης και Ελλάδας: «Θα σας διαλύσουμε...»! Μας απειλεί μες ορδές «προσφύγων» που θα βουλιάξουν τα νησιά μας!

Να βουλιάξουν κυριολεκτικά τα ελληνικά νησιά θέλουν οι Τούρκοι κατακλύζοντας το Αιγαίο με πρόσφυγες και μετανάστες. Mε ορδές προσφύγων ...


Να βουλιάξουν κυριολεκτικά τα ελληνικά νησιά θέλουν οι Τούρκοι κατακλύζοντας το Αιγαίο με πρόσφυγες και μετανάστες. Mε ορδές προσφύγων απειλεί ο Τούρκος υπ. Εσωτερικών, ο Ρ.Ερντογάν βρίσκεται εκτός εαυτού απειλώντας την Δύση με διάλυση και ο Βίτσας παραδέχεται πως θα περάσουμε δύσκολες στιγμές το επόμενο διάστημα!




Απειλές κατά της Ελλάδας ότι η Τουρκία θα ανοίξει τις… πύλες των μεταναστευτικών ροών εκτόξευσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, μιλώντας σε συνέδριο νεολαίας στις 6 Μαΐου.




«Αν θέλετε ανοίγουμε τις πύλες. Χάρη σας κάνουμε και να αντιληφθείτε την καλοσύνη με την οποία σας φερόμαστε», δήλωσε απευθυνόμενος στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

«Κάποτε περνούσαν μέσω της Ελλάδος 8. 500 πρόσφυγες απο τη Συρία. Σήμερα ο αριθμός αυτός έπεσε στους 61. Μέσος όρος 61 την ημέρα και είναι υπό έλεγχο. Εάν θέλετε να ανοίξουμε τις πύλες, θα περάσουν χιλιάδες Σύριοι αδελφοί μας από την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Χάρη σας κάνουμε και να αντιληφθείτε την καλοσύνη με την οποία σας φερόμαστε» δήλωσε απευθυνόμενος στην Ελλάδα ο Σοϊλού.

Έξαλλος ο Ερντογάν με τη Δύση για το Κοράνι: Θα σας διαλύσουμε

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε δριμύτατα σήμερα τις περίπου 300 προσωπικότητες της Γαλλίας που υπέγραψαν τον περασμένο μήνα ένα ηχηρό μανιφέστο «εναντίον του νέου αντισημιτισμού» και ζητούσαν κυρίως να ακυρωθούν αποσπάσματα του Κορανίου.

«Αναρωτιέμαι αν διαβάζουν ακόμα και το δικό τους ιερό βιβλίο, την Βίβλο ή την Τόρα (ιερό βιβλίο Εβραίων) ή το Ζαμπούρ (Ισλαμ). Αν τα είχαν διαβάσει, θα ήθελαν χωρίς αμφιβολία να απαγορεύσουν την Καινή Διαθήκη. Αλλά δεν ασχολούνται με αυτά», πρόσθεσε υπονοώντας ότι περιέχει αντισημιτικά αποσπάσματα.

«Κατ’ αρχάς, ποιοι είστε εσείς που επιτίθεστε σ’ αυτό που είναι για εμάς ιερό;» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος στη διάρκεια ομιλίας του στην Άγκυρα, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω κείμενο «αχρείο».

«Ε, Δύση! Συνεχίζετε να επιτίθεστε στο ιερό μας βιβλίο. Να ξέρετε ότι δεν θα κάνουμε το ίδιο, αλλά θα σας διαλύσουμε», κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.