Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ...!!! Τσίπρας: Ενθάρρυνα τον Γιάννη Μπουτάρη να ηγηθεί ενός δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου - ΒΙΝΤΕΟ

Την στήριξη του στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας μεταξύ άλλων &quo...


Την στήριξη του στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας μεταξύ άλλων "τον ενθάρρυνα να μπει μπροστά και επειδή το μαύρο μέτωπο νικιέται πολιτικά και στην κάλπη, να μπει μπροστά ηγούμενος ενός ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου ώστε η Θεσσαλονίκη να μην γυρίσει πίσω"




"Άκουσα τον δήμαρχο στο δημοτικό συμβούλιο, την προηγούμενη εβδομάδα, να λέει ότι σκοπεύει να φτάσει τα 100 και σκοπεύει να είναι για πολλά χρόνια δήμαρχος.

Εγώ σήμερα τον ενθάρρυνα να συνεχίσει, είτε θέλει είτε όχι συμβολίζει αυτόν τον αγώνα που δεν είναι ένας αγώνας ενός κόμματος αλλά είναι ένας αγώνας κάθε δημοκρατικού πολίτη για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας" είπε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

"Υπό αυτήν την έννοια, τον ενθάρρυνα να μπει μπροστά και επειδή το μαύρο μέτωπο νικιέται πολιτικά και στην κάλπη, να μπει μπροστά ηγούμενος ενός ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου ώστε η Θεσσαλονίκη να μην γυρίσει πίσω. Η Θεσσαλονίκη να παραμείνει μία πόλη ανοιχτή και δημοκρατική".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.