Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΩΝ: «Η Καλυψώ νομίζω έφαγε τις πιο πολλές...» Δεν μπορούσε να μην πετάξει την… ατάκα του ο Τσίπρας στον Μπουτάρη! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σύντομο διάλογο στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Μπουτάρης λίγο πριν μπουν στο ...


Ένα σύντομο διάλογο στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Μπουτάρης λίγο πριν μπουν στο κτήριο για την προγραμματισμένη κατ' ιδίαν συνάντησή τους.






Αφού ο κ. Μπουτάρης παρουσίασε στον πρωθυπουργό τα δύο άτομα που τον προστάτευσαν κατά την επίθεση των τραμπούκων, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τον σωματοφύλακα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τον Μανώλη, ο κ. Τσίπρας έκανε και λίγο χιούμορ.




«Η Καλυψώ, σωματοφύλακας» είπε ο κ. Μπουτάρης με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά χαμογελώντας «Η Καλυψώ νομίζω έφαγε τις πιο πολλές...».

Αναφερόμενος, μάλιστα, στον αστυνομικό της προσωπικής του ασφάλειας ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι «είναι νο1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει...» με τον πρωθυπουργό να προσθέτει «είχαμε και άλλους τρεις που ταυτοποιήθηκαν χθες».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.