Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜιΑ ωραία ατμόσφαιρα στις Τουρκικές Ε.Δ. : Στρατιώτης τραγουδούσε στα κουρδικά και κατέληξε με ανοιγμένο κρανίο

«Το κρανίο του σχεδόν είχε ανοίξει στα δύο», ανέφερε συγγενής του στρατιώτη του τουρκικού στρατού Φικρέτ Αϊντεμίρ ο οποίος έπεσε σε κώμ...


«Το κρανίο του σχεδόν είχε ανοίξει στα δύο», ανέφερε συγγενής του στρατιώτη του τουρκικού στρατού Φικρέτ Αϊντεμίρ ο οποίος έπεσε σε κώμα μετά από επίθεση που δέχτηκε από συναδέλφους του διότι τραγουδούσε τα κουρδικά. Ο στρατιώτης πάντως συνήλθε.





Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον βουλευτή του κουρδικού κόμματος HDP Λεζγκίν Μποτάν, ο οποίος επισκέφτηκε τον στρατιώτη στο νοσοκομείο. Άλλος βουλευτής του HDP, ο Μεχμέτ Εμίν Γιλντιρίμ, τον επισκέφτηκε επίσης στο νοσοκομείο.

«Ο στρατιώτης είπε πως η ομάδα των συναδέλφων του που του επιτέθηκε τον παρενοχλούσε συνεχώς και τελικά τον χτύπησαν», είπε.

Ο τουρκικός στρατός πρόκειται να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό ή έτσι τουλάχιστον λέει.

Πως να τους πιστέψει κανείς όταν βλέπει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά από πολλαπλά επίπεδα του κρατικού μηχανισμού που ελέγχεται από τους ισλαμιστές, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τους Κούρδους όσο βόλευε τον Ερντογάν και τους έκαιγαν τα χωριά και τις πόλεις τους όταν διαπιστώθηκε ότι δε συνέφερε εκλογικά;



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.