Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και νομίσαμε ότι είναι ΚΑΜΠΟΣΟΣ.. Τα «μαζεύει» ο Δήμαρχος Άργους – «Δεν έκανα εγώ την ανάρτηση για τον Μπουτάρη»

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Δήμαρχος Άργους, μετά την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για την επίθεση ...


Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Δήμαρχος Άργους, μετά την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη που προκάλεσε... σάλο.




Ο Δημήτρης Καμπόσος επιμένει πως δεν έκανε ο ίδιος την κατάπτυστη ανάρτηση, αλλά πως ήταν κάποιος από τους πολλούς συνεργάτες του που χειρίζονται τον λογαριασμό.





Παράλληλα αναφέρει πως καταδικάζει την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη τονίζοντας πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί βία.

Αναλυτικά η δήλωση

«Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντείνουν τον τραμπουκισμό και τη βία.

Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία.

H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστο παράδειγμα για την κοινωνία.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.