Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πραγματικά αξιολύπητη! Το αποκαλυπτικό «ατύχημα» μοντέλου στο κόκκινο χαλί - Της πάτησαν ΚΑΙ ΚΑΛΑ το φόρεμα και έμεινε με το... εσώρουχο

Μία άτυχη στιγμή είχε ένα μοντέλο από τη Ρωσία, την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Η Yulia Rybakova αφο...


Μία άτυχη στιγμή είχε ένα μοντέλο από τη Ρωσία, την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.





Η Yulia Rybakova αφού πόζαρε στους φωτογράφους, ξεκίνησε να περπατά, χωρίς να έχει αντιληφθεί, ότι κάποιος έχει πατήσει την ουρά από το μακρύ, κατακόκκινο φόρεμα που φορούσε. Ξαφνικά, αυτό τεντώθηκε τόσο, που σκίστηκε, αφήνοντας το μοντέλο για μεγάλα μεγέθη, μόνο με το... εσώρουχο.

Ο άνδρας που ήταν η αιτία να φύγει το κομμάτι από το ρούχο, το μάζεψε από το χαλί και προθυμοποιήθηκε μάλιστα να διορθώσει το λάθος.




Ωστόσο, πολλοί ακόλουθοι της Yulia στα social media της, κάνουν λόγο για στημένο "ατύχημα", με σκοπό να κερδίσει δημοσιότητα. Μάλιστα, ένας από αυτούς, έγραψε: "Πιστεύω ότι αυτό έγινε επίτηδες. Πρώτα απ' όλα το ύφασμα είναι πολύ λεπτό και δεν ήταν ραμμένο. Δεύτερον, πώς ήξερε ο άνδρας πώς να το ξαναβάλει στη θέση του; Σίγουρα ήταν προσχεδιασμένο για να προκαλέσει".

Ένας άλλος έγραψε: "Είσαι αξιολύπητη. Το έστησες για να κερδίσεις λίγα λεπτά φήμης".

Δείτε το... αμφιλεγόμενο βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.