Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος ισοβίτης δραπέτης συνελήφθη στην Πάφο

Ο 45χρονος Γιλμάζ Γκιουμούς είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από βρετανικό δικαστήριο το 2005, για εμπρησμό σε διαμέρισμα στο Λονδίνο, ...


Ο 45χρονος Γιλμάζ Γκιουμούς είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από βρετανικό δικαστήριο το 2005, για εμπρησμό σε διαμέρισμα στο Λονδίνο, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι
Τούρκο κατάδικο, ο οποίος απέδρασε δύο φορές από φυλακές στην Τουρκία, συνέλαβε η αστυνομία στην Πάφο.








Πρόκειται για τον 45χρονο Γιλμάζ Γκιουμούς, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από Βρετανικό δικαστήριο το 2005, αφού κρίθηκε ένοχος για εμπρησμό διαμερίσματος στο νότιο Λονδίνο το 2003 , κατά τον οποίο έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι.




Ο Γκιουμούς ζήτησε να εκτίσει την ποινή του στην Τουρκία και μετά την μεταφορά του σε φυλακές της χώρας, κατάφερε να αποδράσει το 2015 διαφεύγοντας στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, όπου και διέμενε.

Οι αρχές του τουρκοκυπριακού καθεστώτος εντόπισαν τον Τούρκο κατάδικο την Πρωτομαγιά και τον συνέλαβαν, αλλά δραπέτευσε μια εβδομάδα αργότερα από το νοσοκομείο της Κερύνειας, όπου είχε μεταφερθεί επικαλούμενος προβλήματα υγείας. Μετά την δραπέτευση του πέρασε παράνομα στις περιοχές ελέγχου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των Κυπριακών Αρχών συνελήφθη μαζί με ένα Τουρκοκύπριο και στην κατοχή τους εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.