Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκτός ελέγχου η κατάσταση – Άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στο λιμανάκι του Περάματος στα Ιωάννινα (Εικόνες)

Συμπλοκές και επεισόδια μεταξύ παράνομων μεταναστών και προσφύγων έλαβαν χώρα στο λιμανάκι του Περάματος. Και αργά το απόγευμα της Πέμπτης,...


Συμπλοκές και επεισόδια μεταξύ παράνομων μεταναστών και προσφύγων έλαβαν χώρα στο λιμανάκι του Περάματος. Και αργά το απόγευμα της Πέμπτης, όπως συμβαίνει καθημερινά, στο λιμανάκι και στο χώρο του πάρκινγκ ακριβώς δίπλα, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες παράνομοι πρόσφυγες και μετανάστες.







Οι περισσότεροι απ’ αυτούς διαμένουν σε ξενώνες του Περάματος και της ευρύτερης περιοχής. Σήμερα όμως τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ ομάδων διαφορετικών εθνοτήτων. Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης. Η παρουσία της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα την λήξη των επεισοδίων, με τους περισσότερους μετανάστες να απομακρύνονται από τον χώρο.




Σύμφωνα με πληροφορίες από το σημείο έγιναν επτά προσαγωγές. Πρόκειται για τέσσερις εκ των δραστών και τρεις μετανάστες που δέχθηκαν χτυπήματα και έφεραν ελαφρά τραύματα.

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του Περάματος πάντως αρχίζουν να αυξάνονται. Όπως αναφέρουν, η παρουσία δεκάδων μεταναστών ειδικά στην περιοχή του λιμανιού είναι καθημερινή και συχνά εξελίσσονται καβγάδες και γίνονται φασαρίες.

Μέχρι αργά το βράδυ στην περιοχή του Περάματος παρέμεναν ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ για περιπολίες και επιτήρηση στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.