Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαχαίρωσε την έγκυο σύντροφό του 6 φορές για να σκοτώσει το έμβρυο!

Ξημερώματα Τρίτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Μπρονξ, της Νέας Υόρκης, μία γυναίκα βρίσκεται από την αστυνομία μέσα σε μία λίμ...


Ξημερώματα Τρίτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Μπρονξ, της Νέας Υόρκης, μία γυναίκα βρίσκεται από την αστυνομία μέσα σε μία λίμνη αίματος στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Walton Avenue.




Η 30χρονη γυναίκα ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα, και οι αστυνομικοί την βρήκαν να κολυμπά στα αίματα και με τα σπλάχνα της και το μωρό να εξέχουν από την κοιλιά της.




Ο σύντροφός της είχε ήδη διαφύγει, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά 4ώρες μετά τη φρικιαστική του πράξη, ο 30χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία και συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και απόπειρας δολοφονίας από πρόθεση.
Η Liv Abreu, αν και πολύ βαριά τραυματισμένη και σοκαρισμένη, κάλεσε το 911, το οποίο κατέφθασε μαζί με την αστυνομία. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το μωρό είναι ήδη νεκρό, ενώ η μητέρα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.