Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτές λέγεται ότι είναι οι 5 πιο επικίνδυνες θρησκευτικές σέχτες στον κόσμο

Έχουν τις δικές τους δοξασίες που διαφέρουν από το θρησκευτικό δόγμα ή την κυρίαρχη ιδεολογία. . Heaven‘s Gate (Πύλη του παραδε...



Έχουν τις δικές τους δοξασίες που διαφέρουν από το θρησκευτικό δόγμα ή την κυρίαρχη ιδεολογία. .







Heaven‘s Gate (Πύλη του παραδείσου)

Η σέκτα αυτή θεμελιώθηκε στις ΗΠΑ το 1975 από τον Marshall Applewhite, που γνωρίστηκε το 1971 με τη νοσοκόμα Bonnie Nettles σ΄ενα ψυχιατρικό νοσοκομείο. Οι δυο τους άρχισαν να κηρύτουν σε φοιτητές,hippies και επαίτες.Αυτοαπαοκαλούνται οι «Δύο» ή «Winnie και Pooh».

Οι οπαδοί της σέκτας πίστευαν ότι ήταν απαραίτητο να εγκαταλείψουν το ανθρώπινο σώμα και να περάσουν σε ένα επόμενο επίπεδο ανάπτυξης. Η κοινότητα ζούσε με πολύ αυστηρούς κανόνες.Έτσι όλα τα μέλη όφειλαν να φέρουν γάντια και κουκούλες για να μην αγγίζονται με γυμνά μέρη του σώματος και να μην προκαλούν αμαρτωλές επιθυμίες.


Έπρεπε επίσης να εγκαταλείψουν την οικογένειά τους και να επιτηρούν τα άλλα μέλη της σέκτας.

Το 1975, τα μέλη της σέκτας πήγαν στα ανατολικά τουColorado γαι να περιμένουν ένα ιπτάμενο δίσκο που θα τους μετέφερε σε άλλο επίπεδο. Αποτυχία …πολλά μέλη τότε εγκατέλειψαν τη σέκτα .Αλλά οι «Δύο » ξανάρχισαν να κηρύτουν και πέτυχαν να συγκεντρώσουν και πάλι μια μικρή ομάδα 50 ατόμων.Αυτοί ζούσαν με τις δωρεές των νεοπροσήλυτων και εποχιακές εργασίες.

Στις 26 Μαρτίου 1997 39 μέλη της οργάνωσης αυτοκτόνησαν par από κατάπωση ενός μείγματος από phénobarbital με κομπόστα μήλου και βότκα.

Aum ShinrikyoShoko δήλωσε ότι ήταν ο Χριστός……………. έλεος

Aum Shinrikyo (σήμερα Aleph) είναι αναγνωρισμένη ως μια καταστροφική ολοκληρωτική κι εξτρεμιστική τρομοκρατική σέκτα. Θεμελιώθηκε στην Ιαπωνία το 1987 από τον ShokoAsahara.

Αυτός ο τελευταίος ήταν πωλητής φαρμάκων αλλά σταμάτησε γιατί έκανε κάποιο λάθος και πούλησε λάθος φάρμακα.Έπειτα άνοιξε μια αίθουσα yoga και διαλογισμού που γρήγορα εξελίχθηκε σε παραθρησκευτική οργάνωση.Η σέκτα προσήλκυσε μεγάλο αριθμό γιαπωνέζων φοιτητών από τα καλύτερα πανεπιστήμια και θεωρήθηκε ότι ήταν η «θρησεκία για τις élites«.Σιγά σιγά οAum Shinrikyo άνοιξε παραρτήματα σε New York, Βόννη καιSri Lanka.

Ο βασικός σκοπός των μελών ήταν να φθάσουν στο φωτισμό μεταβαίνοντας από τη μια φάση στην άλλη με την ολοκληρωτική υποταγή στις εντολές του αρχηγού Asahara που οι προσήλυτοι τον θεωρούσαν ως τον Μεσσία επί της γης.

Ο Asahara είχε προβλέψει την Αποκάλυψη για την 1ηΑυγούστου του 1999 και τα μέλη προετοιμάζονταν δραστήρια.Το 1995 οργάνωσαν μια επίθεση στο μετρό του Τόκιο που προξένησε το θάνατο 12 ατόμων και τραυμάτισε 5000.Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν τοξικό αέριο sarin, που ανινχνεύθηκε σε κτίριο της σέκτας.

Ο σκοπός της επίθεσης ήταν να προσελκύσει την προσοχή πάνω στον Aum Shinrikyo και να κηρύξει την τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.Ο Asahara συνελήφθηκε κατηγορήθηκε για την επίθεση αλλά η υπόθεση δεν ολοκληρώθηκε παρά το 2004.Ο Ashara καταδικάστηκε σε θάνατο μια ποινή που ως τώρα δεν εκτελέστηκε.

Η Εκκλησία της Ενοποίησης ή οι Moonistes




Η Εκκλησία της Ενοποίησης θεμελιώθηκε από τον Sun Myung Moon το 1954 στη Séoul.Σήμερα απαριθμεί περί τους 5 με 7 εκατομύρια μέλη σε όλον τον κόσμο.Σε πολλές χώρες η οργάνωση αυτή είναι αναγνωρισμένη ως μια σέκτα καταστροφική και ολοκληρωτική. Τα μέλη της σέκτας πιστεύουν ότι ο Sun Myung Moon επιλέχθηκε από τον Χριστό για να ανακαινίσει τη τέλεια βασιλεία του Θεού.

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις της οργάνωσης είναι ένα αμάγαλμα από δόγματα χριστιανικά με μυστικισμό,σαμανισμό,αποκρυφισμό αλλά και στοιχεία ανατολικών θρησκειών.

Το Μάρτη του 1960, ο Sun Myung Moon παντρεύτηκε την Hak Ja Han μια Εύα αναγεννημένη.από τότε γίνεται παράδοση στη σέκτα οι ομαδικοί γάμοι ως πρώτο βήμα για τη σωτηρία.

Σύμφωνα με τις δοξασίες του ιδρυτή ήταν πιθανό να εξαγνίσει τον κόσμο μένονατς έγκυες οι γυναίκες με το Θ…..τρομερές κατστάσεις και όμως ο άνθρωπος πολλές φορές ακολουθεί την παράνοια…….έδινε στις γυναίκες ένα ποτό που περιείχε το σπέρμα του απόλυτος σατανισμός και στη συνέχεια η γυναίκα έπρεπε να συλλάβει ένα παιδί με οποιονδήποτε άνδρα της κοινότητας.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ Σαηεντολογίας

Η Εκκλησία της scientologie ιδρύθηκε από τον Ron Hubbard στις 18 Φεβρουαραίου 1954 στο Los Angeles.Σήμερα πολλές χώρς την εμπορική οργάνωση.Ένας αριθμός χωρών την συγκαταλέγει στις σέκτες και τις ολοκληρωτικές οργανώσεις.Οι σαιντολόγοι πιστεύουν ότι μετά την καταστροφή του κόσμου που δεν θα αργήσει να επέλθει μόνο thétans θα επιβιώσουν. .

Σύμφωνα με την Κοσμογονία του Hubbard οι thétans δημιούργησαν το Σύμπαν και σε αυτούς αυτό οφείλει την ύπαρξή του.

Αλλά στη συνέχεια οι τατάνες έχασαν τη μνήμη της αληθινής τους φύσης και άρχισαν να αισθάνονται ως δημιουργίες με ανθρώπινη μορφή.

Για να αποκτήσουν το δικαίωμα στη ζωή μετά το τέλος του κόσμου θα πρέπει να αφυπνίσουν τον τιτάνα στα βάθη του είναι τους και να ακολουθήσουν μια εκπαίδευση στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας που το κόστος της μπορεί να φτάνει ως και σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης που θα πάρουν μπορούν ν αυπολογίζονται ως υπεράνθρωποι με επίπεδο πενυματικής ανάπτυξης ανώτερο από αυτό των μη φωτισμένων.Μέλη της Εκκλσίας της Σαιντολογίας είναι πολλές διασημότητες όπως οι Tom Cruise, John Travolta και Priscilla Presley.(sputniknews 31/5/15)

dimpenews.com




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.