Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο νοσοκομείο 10χρονο παιδί από επίθεση αδέσποτου σκύλου – Ξεσπούν οι αυτόπτες μάρτυρες!

Ακόμα μία επίθεση από αδέσποτο σκύλο σε παιδί που έκανε ποδήλατο. Τι δηλώνουν γονείς παιδιών που βρίσκονταν μπροστά... Όλα έγιναν αργά ...


Ακόμα μία επίθεση από αδέσποτο σκύλο σε παιδί που έκανε ποδήλατο. Τι δηλώνουν γονείς παιδιών που βρίσκονταν μπροστά...
Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ (19-05-2018) την ώρα που το παιδί έπαιζε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί επιτέθηκε στον 10χρονο την ώρα που έκανε ποδήλατο.





Οι γονείς αλλά και όσοι βρισκόταν εκείνη την ώρα στο συμβάν, πάγωσαν στο θέαμα, παρακολουθώντας την επίθεση του σκύλου προς τον 10χρονο, ενώ ανέφεραν ότι από το άγριο δάγκωμα, του έσκισε το παντελόνι.




Ο 10χρονος διακομίσθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας προκειμένου να του παρασχεθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Οι γονείς των παιδιών που έγιναν μάρτυρες του συγκεκριμένου συμβάντος δήλωσαν: «Είναι πλέον μάστιγα, κάνεις δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Δεν μπορούμε ούτε να βγούμε με τα παιδιά μας. Ας αλλάξει επιτέλους ο νόμος που αφήνει τόσα περιθώρια στην εγκατάλειψη των ζώων. Φυσικά και τα ζώα δεν φταίνε. Ας ξεκινήσουμε από τη ρίζα του προβλήματος που είναι η εγκατάλειψη των ζώων από αυτούς που υποτίθεται τα αγαπούν.

Λες και το ζώο είναι αξεσουάρ. Το πήραν, το βαρέθηκαν, το εγκαταλείπουν. Εμείς πάντως αλλιώς μεγαλώσαμε. Όταν παίρνεις ένα ζώο, θα πρέπει να είσαι υπεύθυνος και σίγουρος ότι μπορείς να του παρέχεις ότι χρειαστεί, όπως ένα ακόμα μέλος της οικογένειας. Διαφορετικά, μην το παίρνεις καθόλου».

Πηγή: kozanilife.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.