Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

No stealth? No problem ― Το «Eurofighter» χτυπά στα ίσα το F-35 στο Berlin Air Show. ΒΙΝΤΕΟ

veteranos Oι αξιωματούχοι του Eurofighter υποβαθμίζουν τη δυνατότητα της τεχνολογίας «μυστικότητας» του Μαχητικού F-35 που έφτασε σστ...







veteranos Oι αξιωματούχοι του Eurofighter υποβαθμίζουν τη δυνατότητα της τεχνολογίας «μυστικότητας» του Μαχητικού F-35 που έφτασε σστο Βερολίνο, δείχνοντας ότι ο «Τυφώνας» του ομίλου εξακολουθεί να κτυπά τον αμερικανικό ανταγωνισμό στον αγώνα στα ίσα , για αντικατάσταση του γερμανικού στόλου των Tornado.




Video: F-35 makes first appearance at Berlin Air Show





«Η τεχνολογία Stealth είναι μόνο το 10% του συνδυασμού δυνατοτήτων», δήλωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Eurofighter Raffael Klaschke στην Τετάρτη. «Είμαστε ακόμα καλύτεροι στο άλλο 90 τοις εκατό», υποστήριξε, αναφερόμενος στις ικανότητες μάχης του αεροσκάφους.

Ενώ η εταιρεία θα μπορούσε να απολαύσει εύκολα με την πρόσφατη διακήρυξη του Γερμανικού Υπουργείου Άμυνας ότι ο Eurofighter είναι ο προτιμώμενος δρόμος για το επερχόμενο πρόγραμμα αντικατάστασης του Tornado πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, η μαζ

ική παρουσίαση του Lockheed Martin στην αεροπορική επίδειξη μπορεί να έχει κάνει νευρικό προσωπικό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurofighter, Volker Paltzo, διπλασίασε το επιχείρημα ότι ο Typhoon θα εξασφάλιζε συνεχή ζωντάνια στην ευρωπαϊκή αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών.

«Θέλω να υπογραμμίσω ότι κάθε ευρώ που δαπανάται στην Eurofighter στην Ευρώπη παραμένει στην Ευρώπη», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Τα στελέχη τόνισαν επίσης ότι τα ευρωπαϊκά αεροσκάφη θα έβγαιναν χωρίς «μαύρα κουτιά», αναφορά στην προσδοκία ότι όλες οι τεχνολογικές και επιχειρησιακές λεπτομέρειες θα ανήκουν στους Ευρωπαίους, κάτι που ίσως δεν συμβαίνει με το F-35.

Οι υποστηρικτές του F-35 έχουν μιμηθεί τη μυστικότητα της πέμπτης γενιάς του αεροσκάφους και άλλες προηγμένες δυνατότητες για την καταπολέμηση των Οπλικών συστημάτων μεγάλης εμβέλειας , ενώ υπάρχουν και κάποιες δυνατότητες στη Γερμανία, ειδικά στην Πολεμική Αεροπορία, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ευρωπαϊκή τεχνολογία απλώς δεν μπορεί να συγκρίνει.

Την ίδια στιγμή, όποια αεροσκάφη ακολουθούν τα αεροσκάφη του Βερολίνου για το στόλο της Tornado των 90, αναμένεται να είναι μια γέφυρα προς μια ολοκαίνουργια εξέλιξη, θέτοντας το ερώτημα εάν μια δαπανηρή απόκτηση των αεροσκαφών των ΗΠΑ θα ήταν μια αξιόλογη επένδυση .

Ο Klaschke περιέγραψε τη μυστικότητα των Μαχητικών των F-35 ως μια «εξειδικευμένη ικανότητα», προσθέτοντας με ένα νεύμα στον ανταγωνισμό του με F-35: «Δεν φοβόμαστε».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.