Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΗΠΑ δεν φεύγουν από τη Συρία αν δεν… τελειώσουν τη «δουλειά»! Νέες απειλές κατά του Άσαντ

Και αυτή τη φορά οι απειλές έρχονται από την πρέσβη των ΗΠΑ στον ΟΗΕ - Δεν θα φύγουν εύκολα οι ΗΠΑ από τη Συρία, είπε η Νίκι Χάλει, μια μέρ...


Και αυτή τη φορά οι απειλές έρχονται από την πρέσβη των ΗΠΑ στον ΟΗΕ - Δεν θα φύγουν εύκολα οι ΗΠΑ από τη Συρία, είπε η Νίκι Χάλει, μια μέρα μετά τις αεροπορικές επιθέσεις -





Η Ουάσινγκτον έχει 2.000 στρατιώτες στη χώρα και πρόσφατα ο Τραμπ είχε δηλώσει πως θα τους αποσύρει - Χθες, η Αμερικανίδα διπλωμάτης είχε ζητήσει από τον Μπασάρ αλ Άσαντ να μην είναι… τόσο ανόητος και προκαλέσει τις ΗΠΑ!
Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να το… ανακοίνωσε, αλλά φαίνεται πως αν και πρόεδρος δεν ξέρει τι γίνεται στα του (Λευκού) Οίκου του. Ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να απεμπλακεί από τη Συρία. Θέλει να φύγουν από εκεί οι δυνάμεις των ΗΠΑ. Αλλά αυτό αποδεικνύεται περισσότερο δύσκολο απ’ όσο ίσως νόμιζε κι ο ίδιος ακόμα.





Μια μέρα μετά την ωριαία επίθεση (μαζί με τη Βρετανία και τη Γαλλία) των ΗΠΑ στη Συρία, έρχεται η… «βόμβα» από την Νίκι Χέιλι. Την πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. «Δεν θα φύγουμε από τη Συρία αν δεν ξέρουμε ότι έχουμε πετύχει τους στόχους μας», είπε στην εκπομπή Fox News Sunday.

Και ποιοι είναι οι στόχοι που θέλουν οι ΗΠΑ να πετύχουν για να φύγουν από τη Συρία; Πρώτον ότι χημικά όπλα δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπο που να βάζει σε κίνδυνο τα αμερικανικά συμφέροντα. Μάλλον για τους αμάχους δεν νοιάζεται γιατί δεν είναι αμερικανικού συμφέροντος… Δεύτερον, έως ότου να ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος και τρίτον μέχρι να γνωρίζουν τις κινήσεις του Ιράν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.