Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεγάλη η φωτιά στην Ηλεία - Τρια μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στην Φρίξα, με την φωτιά να έχει λάβει διαστάσεις και με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρε...



Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στην Φρίξα, με την φωτιά να έχει λάβει διαστάσεις και με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να δίνουν τη μάχη.





Οι άνεμοι στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις και σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κινείται προς τα παλιά Καλυβάκια.

Ζητήθηκε για λόγους πολιτικής προστασίας να ληφθούν μέτρα και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας καθώς οι άνεμοι πνέουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πιθανό να μεταφερθούν στοιχεία της φωτιάς που μπορεί να προκαλέσουν νέες εστίες.Στην Ηλεία μαίνονται ακόμη δύο μέτωπα, σε Καλυβάκια και Σκιλλουντία.




Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Διονύσης Μπαλιούκος, ανέφερε ότι η πυρκαγιά έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα, και ο αέρας αλλάζει φορά διαρκώς, κάτι που δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. «Δεν κινδυνεύουν κατοικίες από τη φωτιά» διευκρίνισε πάντως ο δήμαρχος.

Στην πρώτη πυρκαγιά επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, στη δεύτερη 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και στην τρίτη 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Επίσης φωτιά έχει ξεσπάσει στο 16ο χιλιόμετρο της στην επαρχιακής οδού Μεγαλόπολης - Καμποχωρίου. Επιτόπου έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

(πηγή: ilialive)




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.