Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί δεν μας κάνει έκπληξη.... Υπάλληλος του Σόρος η νύφη της Έλλης Στάη

Τον μοναχογιό της, Μάρκο Κατσίμη (γιό του δευτέρου συζύγου της, γηραιού δημοσιογράφου Δημήτρη Κατσίμη), παντρεύει η 64χρονη Έλλη Στάη. ...


Τον μοναχογιό της, Μάρκο Κατσίμη (γιό του δευτέρου συζύγου της, γηραιού δημοσιογράφου Δημήτρη Κατσίμη), παντρεύει η 64χρονη Έλλη Στάη. Νύφη θα είναι η νομικός Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου Βένιας Παπαθανασπούλου.




Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εσπρέσσο» που έβγαλε την είδηση, ο γάμος θα γίνει αρχές Ιουνίου στην Αθήνα και η νύφη είναι σημαίνον στέλεχος της ΜΚΟ «Solidarity Now», που χρηματοδοτείται 100% από τον Εβραίο Σόρος για να βοηθάει τους εν Ελλάδι λαθρομετανάστες!..




Για να μη λέτε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου, ΙΔΟΥ τι γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΜΚΟ «Solidarity Now»: «Το SolidarityNow είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros.

Κύριος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση»!..

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ τώρα γιατί η Έλλη Στάη ήταν τόσα χρόνια φανατική υποστηρίκτρια των λάθρο; Διότι η νύφη της είναι ανώτερο στέλεχος στην κορυφαία ΜΚΟ του "ανθρωπιστή" Τζόρτζ Σόρος!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.