Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με Αμερικανική από αέρος υποστήριξη... Οι Κούρδοι αντεπιτέθηκαν στους κυβερνητικούς στην ανατολική Συρία και τους ανάγκασαν σε υποχώρηση

Οι κυβερνητικοί είχαν επιτεθεί με Ρωσική αεροπορική υποστήριξη... Την Κυριακή ο συριακός αραβικός στρατός και οι παραστρατι...




Οι κυβερνητικοί είχαν επιτεθεί με Ρωσική αεροπορική υποστήριξη...





Την Κυριακή ο συριακός αραβικός στρατός και οι παραστρατιωτικοί σύμμαχοί του εξαπέλυσαν αιφνιδιαστική επίθεση ενάντια στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία. Οι κυβερνητικοί προέλασαν στην ανατολική όχθη του Ευφράτη.




Η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού είχε ως αποτέλεσμα πέντε κωμοπόλεις και χωριά να περιέλθουν υπό τον έλεγχό τους για κάποιες ώρες.

Ωστόσο, η επιτυχία αυτή δεν κράτησε περισσότερο, μιας και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ανασυντάχτηκαν και πέρασαν στην αντεπίθεση.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από τα εδάφη και τους οικισμούς που κατέλαβαν νωρίτερα, επιστρέφοντας στις προηγούμενες θέσεις τους. Δεν έχει γίνει σαφές εάν η αντεπίθεση των SDF έγινε με αμερικανική αεροπορική υποστήριξη.

Διάφορες πηγές μεταδίδουν ότι σκοτώθηκαν έξι με εννέα μαχητές των SDF, συμπεριλαμβανομένου και ενός διοικητή. Οι κυβερνητικές απώλειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Δεν έχει επίσης αποσαφηνιστεί γιατί οι κυβερνητικοί επιτέθηκαν εξαρχής στις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.