Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aλληλοεξόντωση τρομοκρατών σ΄επαρχίες Ιντλίμπ, Χαλεπίου και Daraa. Οι τρομοκράτες στο Ιντλίμπ φέρουν πλέον πολιτική περιβολή για να γλιτώσουν.

Aλληλοεξόντωση τρομοκρατών σ΄επαρχίες Ιντλίμπ, Χαλεπίου και Daraa. Δολοφονία του Mohammed Mahmoud Lahmouni (Abu Mahmoud) της τρομοκρατικ...


Aλληλοεξόντωση τρομοκρατών σ΄επαρχίες Ιντλίμπ, Χαλεπίου και Daraa. Δολοφονία του Mohammed Mahmoud Lahmouni (Abu Mahmoud) της τρομοκρατικής οργάνωσης Ταξιαρχία της Μαύρης Θύελλας καθώς το αυτοκίνητό του γαζώθηκε από άγνωστους ενόπλους στην πόλη Azaz στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου.






Στο Ιντλίμπ σκοτώθηκε ο διοικητής της αστυνομίας των τρομοκρατών της Dana ο Ahmed Al-Jarou, από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητό του στην επαρχία Ιντλίμπ.


Δολοφονία τρομοκράτη του « Στρατού της περηφάνειας » και τραυματισμός 1 παιδιού από άγνωστο ένοπλο στο Khan Sheikun στο νότο επαρχίας του Idlib.




Ένας από τους υπεύθυνος της τρομοκρατικής « Απελευθερωτικό Μέτωπο του Sham » ο « Abdul Rahman al-Ali Annan » δολοφονήθηκε από ένοπλο της « Απελευθέρωσης του Sham » στο χωριό Masibin στο νότο του Idlib. Από το εσωτερικό της επαρχίας του Idlib οι κάτοικοι αναφέρουν ότι σε καθεστώς φόβου-τρόμου έχουν περιέλθει οι εξεγερμένοι και οι αρχηγοί τους και οι οικογένειές τους .Οι τρομοκράτες πλέον περιφέρονται με πολιτικά για να μην αναγνωρίζονται και ν΄ αποφύγουν τη δολοφονία. . 


Το Απελευθερωτικό Μέτωπο του Sham κατηγορεί το Συριακό Μέτωπο Απελευθέρωσης για « εκκαθαρίσεις » και εντάσεις στο Idlib και στην ύπαιθρό του.

και ζήτησε από όλα τα ένοπλα μέλη του που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή «ν΄αυξήσουν την ετοιμότητα τους « .
Στη Daraa σημειώνονται μάχες με πυροβολικό ανάμεσα σε φράξιες του « FSA » και ομάδες συνυφασμένες με τη Daesh, στα περίχωρα της πόλης « Heit and Al-Bakar » στα δυτικά της περιφέρειας της Daraa.dimpenews.com





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.