Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν είναι βανδαλισμός... είναι ΒΙΑΣΜΟΣ! Έκαψαν την ελληνική σημαία στον 4ο Παιδικό Σταθμό της Μεσσήνης!

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μεσσήνης η πρωτοφανής εικόνα που αντίκρισαν όσοι πέρασαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής έξ...


Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μεσσήνης η πρωτοφανής εικόνα που αντίκρισαν όσοι πέρασαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής έξω από τον 4ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και βρήκαν τη σημαία που κυμάτιζε στον τοίχο δίπλα από την είσοδο πεσμένη στο έδαφος και μάλιστα καμένη!





Κάποιοι άγνωστοι φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν από τη γαλανόλευκη που κυμάτιζε περήφανη στον ιστό της και της έβαλαν φωτιά, που φούντωσε και κατέληξε αποκαΐδια στο έδαφος.




Τον βανδαλισμό διαπίστωσαν πρώτοι γονείς και νηπιαγωγοί το πρωί, όταν άνοιξε ο παιδικός σταθμός, και ενημέρωσαν τους αρμοδίους του δήμου για τη βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου, με τον αντιδήμαρχο της πόλης για θέματα παιδείας Νικόλαο Χονδρό να δηλώνει σε τοπικά μέσα: «Με θλίψη και οργή διαπιστώσαμε ότι κατά τις πρωινές ώρες άγνωστοι έως τώρα έκαψαν την ελληνική σημαία στον χώρο όπου στεγάζεται ο 4ος Παιδικός Σταθμός Μεσσήνης.

Ερευνα

Οι αιτίες παραμένουν άγνωστες και ως δήμος είμαστε σε διερεύνηση και σε συνεργασία με την Αστυνομία. Ευελπιστούμε ότι αυτή η βέβηλη πράξη απέναντι στο ύψιστο εθνικό μας σύμβολο θα τιμωρηθεί παραδειγματικά». Στην περιοχή έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά βανδαλισμών και αυτό ήταν το αποκορύφωμα, ενώ ο δήμος έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα πρόκειται να γίνει συνάντηση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης για να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.