Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις για το διπλό φονικό: Συνελήφθη ο αδερφός και η συμβία του 33χρονου!

newsit.com.cy Με δυο νέες συλλήψεις προχωρά η έρευνα για το φονικό και πρόκειται για έναν 23χρονο και μια 21χρονη - Mετά από 5 ώρες oλοκληρ...


newsit.com.cy Με δυο νέες συλλήψεις προχωρά η έρευνα για το φονικό και πρόκειται για έναν 23χρονο και μια 21χρονη - Mετά από 5 ώρες oλοκληρώθηκε η κατάθεση του 33χρονου στο ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου - Τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο εντοπίστηκαν στο πατρικό σπίτι του 33χρονου στην Αγλαντζιά -






Ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο
Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους στον Στρόβολο. Η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά, τα οποία παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Σημαντική εξίσου εξέλιξη είναι και το γεγονός πως ο 33χρονος φέρεται να κατονόμασε κι άλλους ως συνεργούς του.




Κατέθεσε και ο 33χρονος ύποπτος
Ο 33χρονος γύρω στις 15:00 της Παρασκευής κλητεύθηκε για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε ώρες και θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (28/4).

Η κατάθεση του 33χρονου έγινε μετά τη συμπλήρωση της κατάθεσης του 15χρονου γιου των θυμάτων και σύμφωνα με το «Φιλελεύθερος» ο ύποπτος φέρεται να κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του, αλλά και τρίτο πρόσωπο για εμπλοκή στην υποθεση δολοφονίας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει σε δυο νέες συλλήψεις και συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 23χρονο αδερφό και την 21χρονη συμβία του 33χρονου. Οι έρευνες σημειώνει η Αστυνομία γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται.

Να θυμίσουμε ότι χθες, στο δικαστήριο ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι σχεδιάζονταν η διάρρηξη εδώ και πέντε χρόνια και ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρό τους.

Οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν στον ύποπτο μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού σε δύο τεκμήρια, τα οποία εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου. Μεταξύ των τεκμηρίων και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του.






Τον 33χρονο που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση ώς ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο φέρεται να αναγνώρισε το μεσημέρι, σε αναγνωριστική παράταξη, ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους.

Επίσης, ο 15χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άγνωστο πρόσωπο το οποίο του ανέφερε να μην φοβάται και ότι δεν θα του έκανε κακό καθώς και το ότι σκότωσε τους γονείς του.

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν τις εννέα το πρώι μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας και έδωσε γραπτή κατάθεση ως βασικός μάρτυρας ο 15χρονος γιος του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στον Στρόβολο την περασμένη εβδομάδα.

Ο γιος των θυμάτων προσήλθε στους ανακριτές συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Γιώργο Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση, να δηλώνει ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».






Αναφορά σε επιπρόσθετα τεκμήρια που παραλήφθηκαν, αναμένονται αποτελέσματα, οι έρευνες είναι σε καλό δρόμο, υπάρχει έργο προς διεκπεραίωση, αναμένονται επιπρόσθετη λήψη αρκετών καταθέσεων, ενώ από πλευράς ενημέρωσης, διαδικαστικά από τους Ανακριτές ενημέρωνεται ο Αρχηγός της Αστυνομίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στα όσα δηλώνουμε, παρά την άσκηση πιέσεων από κάποιους, χρειάζεται προσοχή τι λέγετε και λέγεται και τι γράφετε και γράφεται, είναι σημαντικό προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Προτρέπουμε τους πάντες να ακολουθούν τις ενημερώσεις της αστυνομίας όσο φειδωλές κι αν είναι αυτές. Έκκληση να τηρηθούν όσα έχουμε προηγουμένως αναφέρει. Αναφορικά με τις δηλώσεις Ματσάκη, συνηγορεί ο κ. Αγγελίδης, ότι οι έρευνες είναι σε καλό δρόμο, είναι έκκληση παράκληση να αποφεύγονται σενάρια και υποθέσεις, όταν θα υπάρχουν ανακοινώσιμες εξελίξεις θα το μαθαίνετε. Με βάση τις εξελίξεις είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις, μέσα από τις μαρτυρίες και την αξιολόγηση δεδομένων οδεύουμε προς την διαλεύκανση. Ο 33χρονος τελεί υπό 8ημερη κράτηση, αλλά δεν επιβεβαιώνει ο κ. Αγγελίδης το αν έχει περιπέσει σε αντιφάσεις. Για τις αιτιάσεις Ματσάκη, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι το χρονικό διάστημα αποκλεισμού του εγκλήματος, ανέφερε ότι οι Αρχές και η Αστυνομία έχει την διακριτική ευχέρεια να ανοίγει ή να κλείνει μια σκηνή για έρευνες, όσο κι αν χρειαστεί. Προχωρούμε, μεθοδικά με σοβαρότητα, αξιολογώντας όλα τα στοιχεία, από την μία είναι η διερεύνηση της υπόθεσης, και από την άλλη η ενημέρωση του κοινού αλλά και των ΜΜΕ. Από πλευράς μας δεν πρόκειται να υποκύψουμε στις πιέσεις, εδώ κρίνεται και η καλή αμφίδρομη συνεργασία μας με δημοσιογράφους και Μέσα, με γνώμονα την διαλεύκανση της υπόθεσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.