Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όλη νύχτα θα καταθέτει ο 33χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του ζευγαριού - Αναμένεται και νέα σύλληψη - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΙΚΟΣ Λίγα λεπτά πριν τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτών για νέο κύκλο...


ΕΝΙΚΟΣ Λίγα λεπτά πριν τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτών για νέο κύκλο καταθέσεων ο 33χρονος ύποπτος που συνελήφθη για τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο.






Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λευκωσία που μετέδωσε ο Θησέας Ιωάννου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναμένεται να είναι μακρά η νύχτα με τις καταθέσεις του υπόπτου.




Στο μεταξύ, αύριο το πρωί, ο ύποπτος θα μεταβεί στο αρχηγείο της αστυνομίας μαζί με τους ανακριτές, εκεί όπου βρίσκεται το όχημα του, προκειμένου να εντοπιστούν τα δύο σημειωματάρια στα οποία αναφέρθηκε ο 33χρονος.

Επιπροσθέτως, θέμα ωρών θεωρείται και δεύτερη σύλληψη για τη στυγερή δολοφονία. Πρόκειται για το πρόσωπο που φορούσε κουκούλα και μπήκε στο σπίτι από την κουζίνα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.