Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ Ελλαδίτικα ΜΜΕ «ΕΘΑΨΑΝ» τις ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ Αποκαλύψεις της «WALL STREET JOURNAL» 100 χρόνια Κομμουνισμός= 100 εκατομμύρια θύματα!..

Ένα εκπληκτικό άρθρο με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών από την Επανάσταση των Μπολσεβίκων δημοσιεύτηκε πρίν λίγες μέρες στην κορυφαία ...



Ένα εκπληκτικό άρθρο με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών από την Επανάσταση των Μπολσεβίκων δημοσιεύτηκε πρίν λίγες μέρες στην κορυφαία οικονομική εφημερίδα του Κόσμου, την περίφημη «Wall Street Journal». Το υπογράφει ο ιστορικός David Satter που κατά κοινή ομολογία είναι ο κορυφαίος μελετητής του Υπαρκτού Σοσιαλισμού παγκοσμίως .





Το άρθρο έχει τον εύγλωττο τίτλο… «100 χρόνια Κομμουνισμός, 100 εκατομμύρια νεκροί» και αποδεικνύει με ατράνταχτα επιχειρήματα πως η επιβολή του Κομμουνισμού στην Σοβιετική Ένωση ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή που συνέβη στην Παγκόσμιο Ιστορία!..

Επειδή το άρθρο αυτό της WSJ «θάφτηκε» εδώ στην Ελλάδα από τους μπολσεβίκους δημοσιογράφους (που κάνουν κουμάντο ακόμη και στις πιο… δεξιές εφημερίδες), ο «Στόχος» μεταφέρει μερικά μόνο από όσα γράφει ο David Satter…




1.Οι μπολσεβίκοι άλλαξαν ακόμη και την στοιχειώδη έννοια της Ηθικής: Το 1920, μιλώντας στο Συνέδριο της Κομσομόλ, ο Λένιν δήλωσε δημοσίως πως Καλό είναι ό,τι καταστρέφει την παλιά Εκμεταλλευτική Κοινωνία και βοηθά στο κτίσιμο μιάς νέας Κομμουνιστικής Κοινωνίας.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

2. Χωρίς να υπολογίζουμε τα εκατομμύρια των Σοβιετικών πολιτών που χάθηκαν από τις Επιδημίες, τους Λιμούς και τις Εμφύλιες Συγκρούσεις που προκάλεσε το Καθεστώς των Μπολσεβίκων, πάνω από 20 εκατομμύρια Σοβιετικοί δολοφονήθηκαν από το ίδιο το Μπολσεβικικό Κράτος, είτε με εκτελέσεις, είτε με όσα τράβηξαν στα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως.

3. Πάνω από 200.000 άνθρωποι πέθαναν κατά την διάρκεια της Ερυθράς Τρομοκρατίας (1918-22). Γύρω στα 11 εκατομμύρια πέθαναν από την πείνα που προκάλεσε η εξόντωση των Κουλάκων ιδιοκτητών Γής. Άλλες 700.000 εκτελέστηκαν κατά την διάρκεια του Μεγάλου Τρόμου (1937-38). Άλλοι 400.000 πολίτες εκτελέστηκαν μεταξύ 1929-53. Πάνω από 2,7 εκατομμύρια πέθαναν στα Γκουλάγκ και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως του καθεστώτος, ενώ 1,6 εκατομμύριο Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν κατά την βίαιη μετακίνηση των πληθυσμών που έκανε ο Στάλιν (μεταξύ αυτών και χιλιάδες Έλληνες του Πόντου!)

4. Αν σε όλους αυτούς προσθέσουμε τους θανάτους που συνέβησαν στα διάφορα Κομμουνιστικά Καθεστώτα στην Ανατολική Ευρώπη, την Κίνα, την Κούβα, την Βόρειο Κορέα, το Βιετνάμα και την Καμπότζη, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του Κομμουνισμού υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια ψυχές, πράγμα που καθιστά τον Κομμουνισμό την μεγαλύτερη Καταστροφή που συνέβη ποτέ στην Ανθρώπινη Ιστορία, πολύ χειρότερη από τον Φασισμό και τον Ναζισμό, επισημαίνει ο David Satter…

ΚΙ ΟΜΩΣ: Τις απλές αυτές αλήθεις που γνωρίζει και ο τελευταίος Ευρωπαίος πολίτης, αγνοεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, γι’ αυτό και η Ελλάδα είναι το μόνο Κράτος παγκοσμίως που οι πάσης φύσεως μπολσεβίκοι παίρνουν πάνω από 50% στις Εκλογές. Παντού στον Δυτικό Κόσμο σε φτύνουν και σε καρπαζώνουν, αν πείς ότι είσαι Κομμουνιστής και μόνο στην Ελλάδα θεωρείται τίτλος τιμής να δηλώσεις Αριστερός, διορίζεσαι στο Δημόσιο από τα ηλίθια αστικά κόμματα, σού ανοίγουν όλες οι πόρτες κλπ…

Εφημερίδα «Στόχος»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.