Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: «Μετέτρεψε» βλήμα όλμου σε sex toy και προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας του

espressonews: Τραγική κατάληξη είχε το ερωτικό παιχνίδι παντρεμένου ζευγαριού στο Περού, όταν ο σύζυγος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει βλήμα ό...


espressonews: Τραγική κατάληξη είχε το ερωτικό παιχνίδι παντρεμένου ζευγαριού στο Περού, όταν ο σύζυγος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει βλήμα όλμου σαν sex toy στη γυναίκα του προκαλώντας τον θάνατό της.




Ο Ρούμπεν Βαλέρα Κορνέγιο από την Αρεκίπα, που συνελήφθη ως ύποπτος φόνου, ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Γιουμπίτζα Λιερένα ήταν μεθυσμένοι.




Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι τους βρήκαν το βλήμα όλμου που ήταν ανενεργό γεμάτο με αίματα μέσα σε πλαστική σακούλα μαζί με sex toys. Εντόπισαν και αναλγητικά, τα οποία πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν για να πονάει λιγότερο η γυναίκα. Ο Κορνέγιο υποστήριξε ότι όταν επέστρεψαν μεθυσμένοι στο σπίτι τους έπειτα από έξοδο η Λιερένα τού ζήτησε «να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που βρίσκονταν στο σπίτι τους σαν sex toys».

Ανάμεσά τους, όπως αποδείχτηκε, ήταν και το βλήμα όλμου με διάμετρο 5,8 εκατοστά και μήκος 40 εκατοστά. Ο Κορνέγιο ισχυρίστηκε ότι πήγε για ύπνο και, όταν ξύπνησε, βρήκε τη σύζυγό του νεκρή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.