Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΛΥ... Η Μυτιλήνη ξεκίνησε μποϊκοτάζ στις αγορές από Τουρκία...!

Με μποϋκοτάζ στις αγορές που συνήθιζαν να κάνουν στα τουρκικά παράλια απαντούν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης αλλά και άλλων περιοχών στην σύλλη...


Με μποϋκοτάζ στις αγορές που συνήθιζαν να κάνουν στα τουρκικά παράλια απαντούν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης αλλά και άλλων περιοχών στην σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία. 




Χτες, μόλις 70 άτομα μετακινήθηκαν για το Αϊβαλί με το πλοίο το οποίο συνδέει τη Μυτιλήνη με τις απέναντι ακτές και με το οποίο συνήθως κάθε Πέμπτη μεταφέρει πολλές εκατοντάδες άτομα, αφού στο Αϊβαλί λειτουργεί το μεγάλο παζάρι της πόλης. 




Η κίνηση Μυτιληνιών για ψώνια στις απέναντι ακτές έχει μειωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο κόσμος που μετέβαινε κάθε Πέμπτη δεν ξεπερνούσε τα 250 άτομα τη φορά, ενώ την περασμένη Πέμπτη 1 Μαρτίου μετακινήθηκαν 118 άτομα, δηλαδή υποδιπλάσιοι. 

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος Παναγιώτης Παπαρίσβας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Αθανάσιο Σιγρέκη, με τον οποίο συζήτησε το θέμα της Τουρκικής αγοράς και ιδιαίτερα τις επιπτώσεις εξαιτίας της επιδείνωσης των σχέσεων λόγω της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές. 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης διαβεβαίωσε κατηγορηματικά, ότι δεν υπήρξε επίσημη προτροπή εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου και η αντίδραση των πολιτών να απέχουν από την Τουρκική αγορά της περιοχής, ήταν απολύτως αυθόρμητη σαν ένδειξη συμπαράστασης. 

«Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας τις επόμενες μέρες», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης. [cnn]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.