Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είδε να του κλέβουν τη Μερσεντές και τους πλάκωσε στο ξύλο με το σώβρακο! ΒΙΝΤΕΟ

gazzetta Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Stephen Canny επιβεβαιώθηκε πλ...


gazzetta Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Stephen Canny επιβεβαιώθηκε πλήρως πριν από λίγες ημέρες.





Στις 21:30 λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες, ο 33χρονος καθόταν με την σύντροφο του στο σαλόνι και κανόνιζαν τις τελευταίες ημέρες του γάμου τους, ο οποίος είναι σε τρεις εβδομάδες, όταν ξαφνικά άκουσαν φωνές και ένα δυνατό σπάσιμο.

Αμέσως κοίταξαν από το παράθυρο και είδαν δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να έχουν σπάσει το τζάμι από την Mercedes του και να προσπαθούν να την κλέψουν.




Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Stephen Canny κατέβηκε από το πρώτο όροφο του σπιτιού του στο Τσέλσι, χωρίς να αλλάξει και φορώντας ένα μποξεράκι και ένα φανελάκι. Μόλις οι δύο επιτήδειοι τον είδαν, ο ένας πήγε κατά πάνω του... Μόνο που αυτό ήταν μία λανθασμένη κίνηση.Έχοντας παίξει ράγκμπι για κάποια χρόνια και κάνοντας μαθήματα πυγμαχίας τρεις φορές την εβδομάδα, ο 33χρονος όχι απλά απέκρουσε την επίθεση που δέχθηκε και από τους δύο, αλλά κατάφερε να ρίξει κάτω τον έναν και να τον συγκρατήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.