Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θρίλερ» στον Έβρο: Εκτός από τα ΠΕΡΙΠΟΛΑ Αλλάζουν οι ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ στην ελληνοτουρκική μεθόριο

Έρχονται τα πάνω - κάτω σε ό,τι αφορά τις περιπολίες στη συνοριακή γραμμή – Ενισχύονται οι μονάδες του Στρατού Ξηράς στον Έβρο – Αλλάζουν όλ...

Έλληνες στρατιωτικοί - «Θρίλερ» στον Έβρο: Αλλάζουν οι κανόνες εμπλοκής στην ελληνοτουρκική μεθόριο
Έρχονται τα πάνω - κάτω σε ό,τι αφορά τις περιπολίες στη συνοριακή γραμμή – Ενισχύονται οι μονάδες του Στρατού Ξηράς στον Έβρο – Αλλάζουν όλοι οι διοικητές των μονάδων με εντολή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας - Αγωνία για την τύχη των δύο παλικαριών που παραμένουν φυλακισμένα στην Ανδριανούπολη






Σαρωτικές αλλαγές σε ό,τι αφορά στις πρακτικές των περιπολιών στον Έβρο επιφέρει το περιστατικό της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους στρατιώτες, την περασμένη εβδομάδα.




Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Άμυνας, αποφασίστηκε να υπερδιπλασιαστούν οι δυνάμεις των περιπολιών των Ελλήνων στρατιωτών.

Βάσει του νέου επιτελικού σχεδιασμού, από δύο στρατιώτες που συμμετείχαν στις περιπολίες, πλέον αυτές θα γίνονται από επτά.
Επιπλέον, οι μονάδες έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για τους τρόπους αντίδρασης σε περίπτωση που επιχειρηθεί παρόμοιο περιστατικό.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλάζει τους Διοικητές στον Έβρο!
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, καρατομήθηκαν οι επικεφαλής των μονάδων, στις οποίες ανήκαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, ο υποστράτηγος διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού του Διδυμοτείχου αναμένεται πλέον να αναλάβει κάποιο πόσο, στον τέταρτο κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Πιθανότατα στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού.

Αντίστοιχα, ο ταξίαρχος διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας αναμένεται να αναλάβει διοικητής στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, πηγές του υπουργείου Άμυνας χαρακτηρίζουν τις μεταθέσεις προγραμματισμένες.

Η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, όσο ενδεχομένως φαίνεται αρχικά.

Η εμμονή των Τούρκων να πάρουν τα κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων και να μην δεχθούν να υπάρχει και Έλληνας εμπειρογνώμονας στις έρευνες των τηλεφώνων, προδίδουν αρκετά...

newsbomb.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.