Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με μαχαίρι στην Βιέννη! Μαχαίρωσε μάνα, πατέρα και κόρη κι έγινε "καπνός"! Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη

newsit Σε εξέλιξη σοβαρό περιστατικό στην Βιέννη - Συναγερμός στην αυστριακή πρωτεύουσα μετά από επίθεση με μαχαίρι! - Για τουλάχιστον τρει...


newsit Σε εξέλιξη σοβαρό περιστατικό στην Βιέννη - Συναγερμός στην αυστριακή πρωτεύουσα μετά από επίθεση με μαχαίρι! - Για τουλάχιστον τρεις σοβαρά τραυματίες κάνουν λόγο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης -




Έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία - Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη - Ξεκίνησε να μαχαιρώνει περαστικούς! - Φέρεται να επέλεξε τυχαία τα θύματά του
Και ξαφνικά… συναγερμός στην Βιέννη! Ρωσικά -κυρίως- μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αυστρίας.




Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 07.03.2018 και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί. Η τελευταία ενημέρωση που μεταφέρει το NBC News, αναφέρει πως πρόκειται για συγγενείς! Και συγκεκριμένα για πατέρα, μάνα και κόρη.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από το σημείο. Αυτή την ώρα οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών είναι δυσάρεστες. Κι αυτό διότι αναφέρεται πως και οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για έναν άνδρα και δύο γυναίκες, όπως προαναφέραμε ένα ζευγάρι και την κόρη τους.

Την εξέλιξη αυτή μεταφέρει η αυστριακή εφημερίδα Kurier daily, δημοσιεύοντας την δήλωση ενός εκπροσώπου της αστυνομίας.

Το rt.com, μεταδίδει πως ο δράστης επιτέθηκε σε περαστικούς, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν ακόμη άγνωστα. Ακόμη επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες και τονίζει πως η επίθεση δεν φάνηκε να έχει κάποιο «μοτίβο». Φάνηκε δηλαδή ο δράστης να επιλέγει τυχαία τα θύματά του.

Από την άλλη, υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν το αιματηρό περιστατικό και οι οποίοι δηλώνουν πως προηγήθηκε καυγάς. Ωστόσο η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και όλα μεταφέρονται με επιφύλαξη, μέχρι να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.