Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φυσικά και είναι χαρούμενη η Βουλγάρα που την άφησε ελεύθερη η ελληνική δικαιοσύνη - ΒΙΝΤΕΟ: Η Ζήνα έδωσε το λόγο στην αλλοδαπή που κατηγορείται για την δολοφονία του Σητειακού καρδιολόγου

flashnews Η γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη μιλά για τις στιγμές της στις φυλακές - Επιμένει ότι είναι...


flashnews Η γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη μιλά για τις στιγμές της στις φυλακές - Επιμένει ότι είναι αθώα και δηλώνει πανευτυχής που βρίσκεται κοντά στον γιο της





Στο σπίτι της με τον γιο της και τη μητέρα της βρίσκεται από την Παρασκευή, η Βουλγάρα, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον εραστή της σχεδίασε τη δολοφονία του συζύγου της, γνωστού καρδιολόγου στη Σητεία.




«Περίμενα πέντε μήνες αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη. Όλον αυτό τον καιρό μιλούσα με το παιδί μου, πολλές φορές μέσα στην ημέρα και μου έλεγε ότι του λείπω και ότι με περίμενε», είπε η χήρα του καρδιολόγου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε ο γιος της είναι πολύ χαρούμενος τώρα που η ίδια βρίσκεται κοντά του και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

«Το πρώτο πράγμα που του είπα όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου ήταν ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έλειψε», είπε.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της από την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της και επέμεινε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της.

Η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του συζύγου της πρόσθεσε ακόμα ότι υπήρξαν άτομα στην τοπική κοινωνία που την αγκάλιασαν όταν βγήκε από τη φυλακή δεν έκρυψε όμως ότι την φοβίζει το αύριο και κυρίως η έκβαση που θα έχει η δίκη της.

«Είναι λογικό να φοβάμαι, αλλά ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει το σωστό ως προς το ποιος είχε συμμετοχή στη δολοφονία του συζύγου μου και ποιος όχι», είπε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.