Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτογραφία-ΣΟΚ: Η νεκρή Ειρήνη Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της! Aνατριχιαστικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με...


Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».






Στη φωτογραφία φαίνεται σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγού που αναφέρει στο πόρισμά του και ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος μιλά ξεκάθαρα για σκηνοθετημένη αυτοχειρία που στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια.




Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το αποτύπωμα αυτό αποκαλύπτει την απέλπιδα προσπάθεια της γυναίκας να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Στη φωτογραφία που έχει επεξεργαστεί, το θύμα ή αυτόχειρας φορά ένα λευκό μπλουζάκι και είναι ξαπλωμένο στο πίσω κάθισμα, με το κεφάλι πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάρτση, η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, ενώ τα ίχνη αιθάλης στην εξωτερική πλευρά της πόρτας του οδηγού δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι έβαλαν την φωτιά, άνοιξαν την πόρτα, μετέφεραν την Ειρήνη στο πίσω κάθισμα και ύστερα έκλεισαν ξανά την πόρτα.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, το μπιτόνι το οποίο περιείχε πετρέλαιο και βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού ήταν άθικτο, χωρίς καμία αλλοίωση από τη φωτιά, όπως επίσης και μια πλαστική λεκάνη.

Δείτε τη φωτογραφία:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.