Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρεις ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κι ένας 18χρονος έκλεψαν μέχρι και εκκλησάκι στο Καρπενήσι Τρεις ανήλικοι κι ένας 18χρονος έκλεψαν μέχρι και εκκλησάκι στο Καρπενήσι... Ξεπερνά τα 10.000 ευρώ η λεία τους από σπίτια, καταστήματα κι ένα σχολείο

Πάνω από είκοσι περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου. Δράστες τέσσερις νεαροί Αλβ...

Τρεις ανήλικοι κι ένας 18χρονος έκλεψαν μέχρι και εκκλησάκι στο Καρπενήσι

Πάνω από είκοσι περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου. Δράστες τέσσερις νεαροί Αλβανοί, εκ των οποίων ο ένας ένας είναι ενήλικας, 18 ετών, ενώ οι άλλοι τρεις είναι ανήλικοι μαθητές, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών.




Οι δράστες είχαν συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο αρχικά για τρεις κλοπές. Επίσης είχαν συλληφθεί και οι γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Από την έρευνα όμως των αστυνομικών, που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι κλοπές δεν ήταν μόνο οι τρεις, που αρχικά νόμιζαν, αφού όπως αποδείχτηκε οι «ποντικοί» είχαν πλούσια δραστηριότητα.




Πιο συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 01-01-2016 έως και 14-11-2017, οι κατηγορούμενοι ενέχονται σε:

-οκτώ κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από σπίτια,

-οκτώ κλοπές από καταστήματα (κρεοπωλεία, καφενείο, περίπτερο κ.λ.π.),

-δύο κλοπές από σχολικό συγκρότημα, καθώς και

-δύο κλοπές από παρεκκλήσι στην περιοχή Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου.

Η λεία τους περιλαμβάνει χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.525 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στους δικαιούχους τους, όπως επίσης δύο 2 μοτοποδήλατα και δύο 2 κράνη δικυκλιστή, τα οποία είχαν αγοραστεί με χρήματα προερχόμενα από την παραβατική τους δραστηριότητα.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ευρυτανίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.