Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί έτσι ρε παιδιά;;; Θερμόαιμος 37χρονος στο Αγρίνιο πυροβόλησε τον αδερφό του μέσα στο σπίτι τους!

Η αιτία για την οποία καυγάδισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα τα δυο αδέλφια, που μάλιστα κατοικούν στο ίδιο σπίτι, δεν έχει διευκρινιστεί ...


Η αιτία για την οποία καυγάδισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα τα δυο αδέλφια, που μάλιστα κατοικούν στο ίδιο σπίτι, δεν έχει διευκρινιστεί






Λίγο έλειψε να φτάσει στο έγκλημα ο άγριος διαπληκτισμός δυο αδελφών μέσα στο σπίτι τους στο Αγρίνιο, αργά τη νύχτα της Πέμπτης, καθώς ο ένας σήκωσε καραμπίνα και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον του άλλου, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει τον τραυματισμό του!



Η αιτία για την οποία καυγάδισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα τα δυο αδέλφια, που μάλιστα κατοικούν στο ίδιο σπίτι, δεν έχει διευκρινιστεί. Πάντως, κάποια στιγμή πάνω στον τσακωμό τους, ο 37χρονος πυροβόλησε μια φορά με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα κατά του μεγαλύτερου αδελφού του, ηλικίας 46 χρόνων!

Τρομοκρατημένο το παρ' ολίγον θύμα, έφυγε από το σπίτι και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στην κατοικία των δυο αδελφών έφτασαν αμέσως άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι κατέσχεσαν το όπλο και πέρασαν χειροπέδες στον θερμόαιμο 37χρονο, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.