Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.... Στις 22 και 23 Μαρτίου ο Κοτζιάς στα Σκόπια – Θα πάει αεροπορικώς και θα τους δει όλους

Κλείδωσε το πρώτο απευθείας αεροπορικό διήμερο ταξίδι του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια από την Αθήνα για τις 22 ...

Στις 22 και 23 Μαρτίου ο Κοτζιάς στα Σκόπια – Θα πάει αεροπορικώς και θα τους δει όλους

Κλείδωσε το πρώτο απευθείας αεροπορικό διήμερο ταξίδι του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια από την Αθήνα για τις 22 και 23 Μαρτίου.






Η ημερομηνία της επίσκεψης διέρρευσε από κύκλους του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης, πιέζοντας έμμεσα για την ανακοίνωση της ημερομηνίας, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ΠΓΔΜ, ώστε να λάβει πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ κατά την διάρκεια της Συνόδου στις 11-12 Ιουλίου 2018.




Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το απόγευμα της Πέμπτης 22 Μαρτίου, ο Νίκος Κοτζιάς, με πολυπληθή αποστολή και δημοσιογράφων θα απογειωθεί από την Αθήνα με προορισμό το Διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων.

Θα είναι η πρώτη απευθείας πτήση ελληνικού αεροσκάφους στα Σκόπια μετά από 12 χρόνια, καθώς η μετονομασία του τότε αεροδρομίου «Πέτροβετς» σε «Μέγας Αλέξανδρος», έκανε «απαγορευτικές» τις απευθείας πτήσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Μαρτίου ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, θα παραθέσει δείπνο εργασίας στον Έλληνα ομόλογο του Νίκο Κοτζιά και στην ελληνική αντιπροσωπεία.

Την Παρασκευή ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο Γκιόργκι Ιβάνοφ, τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, τον κυβερνητικό εταίρο Πρόεδρο του αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι και τον Πρόεδρο του VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι. .tribune.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.