Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Tελικός καφρίλας! Επεισόδια και στο Ηράκλειο λίγες ώρες πριν το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

newsit: Μετά τον Πειραιά οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ συγκρούστηκαν και στο Ηράκλειο -Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου θ...


newsit: Μετά τον Πειραιά οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ συγκρούστηκαν και στο Ηράκλειο -Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου θέλησαν να δείξουν και στη φιλόξενη Κρήτη την... καλή διαγωγή τους -Τα «έσπασαν» στο κέντρο της πόλης, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για ανταλλαγή φωτοβολίδων
Προσκλήσεις σε μαθητές και παιδιά Ακαδημιών, αλλά δεν ήταν αυτά που προκάλεσαν επεισόδια τόσο στον Πειραιά, οσο και τώρα στο Ηράκλειο πριν από το τζάμπολ του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στα «Δύο Αοράκια».




Οπαδοί των δύο ομάδων τα «έσπασαν» στο κέντρο της πόλης.




Οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν σε μαγαζί και στο ίδιο σημείο συναντήθηκαν με φίλους της ΑΕΚ! Σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πληροφορίες αναφέρουν ανταλλαγή φωτοβολίδων.
Οι ίδιες πληροφοερίες κάνουν λόγο μόνο υλικές ζημιές σε μαγαζιά και καφετέριες. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πρόκειται για οπαδούς που ταξίδεψαν από την Αθήνα ή που μένουν στο Ηράκλειο.
Σκηνές από τα χθεσινά επεισόδια στον Πειραιά















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.