Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής του Γιαννακόπουλου από την Euroleague

Η αίτηση αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απορρίφθηκε από την Euroleague, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί στο ΟΑ...


Η αίτηση αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απορρίφθηκε από την Euroleague, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί στο ΟΑΚΑ (08/02, 21:15) για το Παναθηναϊκός-Μπασκόνια - Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα
Δεν έκανε δεκτό το αίτημά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αναστολή της ποινής η Euroleague.

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την διοργανώτρια αρχή με μονοετή αποκλεισμό από τα γήπεδα και ο ίδιος είχε τονίσει πως θα κάνει αίτηση αναστολής της ποινής.

Τo αίτημά του, όμως, απορρίφθηκε, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση της πρωτοβάθμιας απόφασης, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να παραβρεθεί την Πέμπτη (08/02, 21:15) στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την Μπασκόνια.
Από εδώ και στο εξής αναμένονται οι ενέργειες που θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά από αυτή την απόφαση, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα προχωρήσει ακόμα και σε δημοψήφισμα, για το αν θα παραμείνει η ομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ή θα αποχωρήσει.

Οι πρώτες αντιδράσεις της ομάδας και του κόσμου των «πρασίνων» αναμένονται αύριο (08/02) και στον αγώνα με τους Βάσκους, ο οποίος μπορεί να πάρει μορφή... συλλαλητηρίου.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.