Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χτύπησαν την Ορθοδοξία οι τζιχαντιστές... Ανέλαβαν την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση έξω από εκκλησία στη Νότια Ρωσία

Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στο Νταγκεστάν, στη νότια Ρωσία, που στοίχισε τη ζωή σε 5 ανθ...


Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στο Νταγκεστάν, στη νότια Ρωσία, που στοίχισε τη ζωή σε 5 ανθρώπους σήμερα, όπως έγραψε το πρακτορείο προπαγάνδας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Amaq, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.






Ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους πιστών που εξέρχονταν από εκκλησία σήμερα, σκοτώνοντας 5 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 5, μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ, επικαλούμενα το τοπικό υπουργείο Υγείας.

Ο 23χρονος δράστης άνοιξε πυρ με καραμπίνα την ώρα που ο κόσμος έβγαινε από την εκκλησία. Η λειτουργία ήταν αφιερωμένη στο φεστιβάλ της Μασλένιτσα, το οποίο σηματοδοτεί την αρχή της Σαρακοστής για τους Ρώσους, Ορθόδοξους Χριστιανούς.






Αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού δήλωσε πως ο νεαρός άρχισε να πυροβολεί την ώρα που ο κόσμος έβγαινε από την εκκλησία.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι κατάφεραν να βρουν καταφύγιο στην εκκλησία. Έτσι έδωσαν χρόνο στους φρουρούς ασφαλείας να αντιδράσουν.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί, μανάδες με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι άνθρωποι. Πιστεύω ότι ο Θεός μας έσωσε και δεν επέτρεψε στον άνδρα να μπει στην εκκλησία» είπε μια γυναίκα. Πρόσθεσε ότι ο δράστης σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να φύγει από τον τόπο της επίθεσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, ο 23χρονος είχε μαζί του μια γυναίκα συνεργός. Εκείνη, όμως, έφυγε από το σημείο της επίθεσης πριν ο νεαρός αρχίσει να πυροβολεί τον κόσμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.