Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υποψήφιος με τη ΝουΔουλα ο Βαγγέλης Περρής; Έντονη φημολογία για υποψηφιότητα του γνωστού παρουσιαστή στις Κυκλάδες...

Έντονη φημολογία για υποψηφιότητα του γνωστού παρουσιαστή στις Κυκλάδες. Τα δεδομένα που δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Περρής μπορεί να συμπερ...


Έντονη φημολογία για υποψηφιότητα του γνωστού παρουσιαστή στις Κυκλάδες. Τα δεδομένα που δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Περρής μπορεί να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.






Κατά καιρούς έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα προσώπων που είτε εξετάζουν, είτε έχουν εκφράσει δημόσια την πρόθεσή τους να πολιτευτούν στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ένα από τα ονόματα που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι αυτό του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή με καταβολές από την Σύρο, Βαγγέλη Περρή.





Μπορεί να προξενεί εντύπωση σε κάποιους, ωστόσο, με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων ο Βαγγέλης Περρής είναι πολύ σοβαρές. Και παλαιότερα είχε ακουστεί το όνομα του κ. Περρή, ωστόσο, το σημερινό κλίμα δείχνει να είναι πολύ πιο ώριμο κάτι που προκύπτει από διάφορες συγκυρίες.

Ο Βαγγέλης Περρής, η ΝΔ και η Σύρος
Το πρώτο αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο Βαγγέλης Περρής με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, η Νέα Δημοκρατία αναζητά ορισμένα καινούργια πρόσωπα με κύρος, αναγνωρισιμότητα και δημοφιλία για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ούτως ώστε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να γίνει πιο προσιτό στην κοινωνία.

Ο κ. Περρής δείχνει να έχει τα στοιχεία εκείνα που καλύπτουν τις απαιτήσεις της ΝΔ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά, στελέχη της παράταξης που έχουν εξασφαλίσει ή διεκδικούν υποψηφιότητα στις Κυκλάδες.

Θα πρέπει, ακόμη, να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η επιχειρηματική δραστηριοποίηση που έχει αναπτύξει ο κ. Περρής στην Σύρο τα τελευταία χρόνια, τον έχει φέρει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, καθώς βρίσκεται στο νησί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε όλα τα παραπάνω ας προστεθεί και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ίδιου του κ. Περρή για υποψηφιότητα στις Κυκλάδες. Σε ένα τέτοιο συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει κάποιος ακόμη κι από κάποια απλά γεγονότα. Για παράδειγμα, δεν είναι τυχαίο που τα δύο τελευταία χρόνια ο κ. Περρής δίνει το παρών σε εκδηλώσεις κομματικού χαρακτήρα, όπως η κοπή της πίτας και η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Κυκλάδων.

Πηγή: cyclades24




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.