Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένα λευκό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Βρεττό ψάχνουν οι Αρχές

Αλλάζουν τα δεδομένα για το τροχαίο ατύχημα που είχε εχθές Δευτέρα ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, με την οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο επέ...


Αλλάζουν τα δεδομένα για το τροχαίο ατύχημα που είχε εχθές Δευτέρα ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, με την οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο καλλιτέχνης να κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός λευκού βαν που της έκλεισε το δρόμο.





Σύμφωνα με τα όσα είπε η 25χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, ένα λευκό φορτηγό φέρεται να της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.




Ήδη οι αστυνομικοί της τροχαίας του Ελληνικού εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι και τη Γλυφάδα προκειμένου να εντοπίσουν τις πινακίδες του λευκού φορτηγού που όπως τους είπε η 25χρονη, εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα του γνωστού τραγουδιστή και της ίδιας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρώτη απεγκλωβίστηκε η οδηγός η οποία είναι ελαφρά τραυματισμένη ενώ για τον απεγκλωβισμός του Ηλία Βρεττού, ο οποίος και φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στα κάτω άκρα, χρειάστηκαν 45 λεπτά.

Ο μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης, μίλησε στο «Ε» για το πώς συνέβη το τροχαίο, αλλά και για το ποια είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού. Όπως τόνισε, το σοβαρότερο θέμα είναι το κάταγμα στη λεκάνη, ενώ όπως είπε θα γίνει και χειρουργείο.

«Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά. Ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους», ανέφερε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.