Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που το ανθρωπόμορφο τέρας στην Πετρούπολη πετάει το νεογέννητο στα σκουπίδια

Έφτασε με λευκό Ι.Χ, βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετ...


Έφτασε με λευκό Ι.Χ, βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης





Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση πριν το πετάξουν το είχαν στραγγαλίσει με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως εικόνα-ντοκουμέντο από το κτήνος που πέταξε το αγγελούδι στα σκουπίδια. Ο άνδρας όπως φαίνεται στην κάμερα ασφαλείας μεταφέρει το βρέφος μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και το πετά στον κάδο απορριμμάτων.




Το τέρας έφτασε με λευκό Ι.Χ, βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης.

Από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει ότι από τη στιγμή που βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε - χωρίς τη σακούλα - έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό, για την ακρίβεια 87 δευτερόλεπτα. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, εκτιμούν ότι αυτός είναι το κτήνος που στραγγάλισε το αγγελούδι.
«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου. Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής. Το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό» τόνισε στο protothema.gr η κυρία Μαριανού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κτήνος δεν ήταν μόνο του στο λευκό αυτοκίνητο αλλά πιστεύουν ότι μαζί του ήταν και η μητέρα του βρέφους.

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.