Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ... Κοιμόμουν... Παρερμηνεύτηκαν λέει οι δηλώσεις του λες και δεν ξέρουμε τόσα χρόνια ότι... ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ...!!!

Ευθύνες στους δημοσιογράφους που τον έπιασαν στο… χουζούρι, ρίχνει ο Γιάννης Μπουτάρης για την πρωινή πρόταση που διατύπωσε σε τηλεοπτικά κ...


Ευθύνες στους δημοσιογράφους που τον έπιασαν στο… χουζούρι, ρίχνει ο Γιάννης Μπουτάρης για την πρωινή πρόταση που διατύπωσε σε τηλεοπτικά κανάλια, περί αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης από “Μακεδονία” σε “Νίκος Γκάλης”!






Επιμένει ωστόσο ότι στο θέμα των Σκοπίων “χάσαμε” ισχυρίστηκε πως η χθεσινή τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο “παρερμηνεύθηκε” και πως δεν προτείνει αλλαγή ονόματος, ενώ χαρακτήρισε “εθνολαϊκιστές” όλους όσους τον κατηγορούν για τη στάση του.




Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα παραίτησής του, που διατύπωσε ο Σταύρος Καλαφάτης, είπε “δεν απαντώ σε ερωτήσεις”, ενώ όταν δύο πολίτες ζήτησαν να του απευθύνουν ερώτηση και του άσκησαν κριτική , είπε “αντίο” και τους γύρισε την πλάτη!

“Λυπάμαι που οι δηλώσεις που έκανα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο παρερμηνεύτηκαν”, είπε μεταξύ άλλων. “Απομονώθηκε ια φραση από ένα σύνολο προβληματισμών. Δεν ζήτησα, ούτε ζητώ αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου”.

“Όσοι

Δείτε τα βίντεο!











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.