Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εσύ έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο που με έβαλες να κάνω αυτήν την άσκηση» Η φράση που έγινε η αιτία μποξέρ να πλακώσει στα κροσέ αθλούμενο σε γυμναστήριο του Αλίμου!

eleftherostypos: Προπονητής γυμναστηρίου ύστερα από λογομαχία γρονθοκόπησε νεαρό αθλούμενο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Την καταγγελία γ...


eleftherostypos: Προπονητής γυμναστηρίου ύστερα από λογομαχία γρονθοκόπησε νεαρό αθλούμενο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Την καταγγελία για το απίστευτο περιστατικό έκανε ο πατέρας του.




«Ο γιος μου Σωτήρης ηλικίας 21 ετών, έκανε CrossFit στο γυμναστήριο Workout Hall που βρίσκεται στον Άλιμο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε μια διαφωνία με τον προπονητή του που είναι μποξέρ» λέει ο Παναγιώτης Γεώργας στο notia.gr.




«Συγκεκριμένα του είπε να κάνει μια επίπονη άσκηση, να σηκώσει πάνω από 100 κιλά αλλά εκείνος δεν το έκανε για να μην τραυματιστεί.
Όταν του είπε ότι υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστεί, ο προπονητής του απάντησε ότι «αν τραυματιζόσουν θα έφταιγες εσύ γιατί έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο».
Ο γιος μου του είπε τότε: «Εσύ έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο που με έβαλες να κάνω αυτήν την άσκηση».
Τότε μπροστά και σε άλλους αθλούμενους του έριξε ένα κροσέ στο πρόσωπο. Όπως μου είπε ο γιος μου έπεσαν πάνω του και τον κράτησαν γιατί θα συνέχιζε τα χτυπήματα. Όταν πήγε στον ιδιοκτήτη για να του πει τι είχε συμβεί, εκείνος του απάντησε: «Σε ξέρω καλά είσαι εριστικός…»
Ότι και να ειπώθηκε μεταξύ τους, είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Επαγγελματίας προπονητής και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του; Να στέλνουμε τα παιδιά μας για να γυμναστούν και να τα σακατεύουν; Το παιδί έχει χτυπήσει άσχημα και κάναμε εισαγωγή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Έχει τρία κατάγματα στο πρόσωπο και θα μπούμε στο χειρουργείο.
Όταν πήγα στο γυμναστήριο και ζήτησα το όνομα του προπονητή δεν μου το έδωσαν. Ο υπεύθυνος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του και μάλιστα τον φυγάδευσε για να αποφύγει τη σύλληψη.

Επίσης κάνεις μέχρι τώρα από το γυμναστήριο δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού που τραυματίστηκε από τον γυμναστή τους στον χώρο τους εν ώρα προπόνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.